|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Zanima me i jedno i drugo.
Problem je samo ?to izgleda da nitko nije radio ni na jednom ni na drugom sistemu. Savjeti tipa: " Vidio sam ja to na internetu i to mi dobro izgleda" nisu ba? od velike pomoći |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Pa ja ti nebih nista preporucivao da nisam radio.
|
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
malko drska pretpostavka ako smem primetiti
|
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Pa onda reci da si radio na njima i da ti zvuče dobro.
Ti si meni poslao link i rekao da je to u cijeni koju ja ?elim platiti. Iz toga nije bilo jasno da si ustvari radio na njima. NHF Da li smatra? da u njima ima dovoljno snage za sobu od 35 kvadrata? |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nema...... U slucaju da je slusalac gluv kao tri topa ![]()
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno ja bih zaobisao PMC DB1 jer je to sve samo ne PMC, imao sam ih na probi i sve sto mogu da kazem da za te pare ima mnogo boljih kutija, visoki izuvaju - sve je cisto lepo i jasno, bas napucan ali midla ni od korova vokal i stringovi prosto utonu...realno to ne vredi 1400+ eura par.
Pre probaj ako ne Blue Sky 5.1 sistem, slusao sam ih nekoliko puta i veoma dobro rade za te pare ( oko 3500 ceo set sa kontrolerom), istina je da su malo vise orijentisani za film ali koliko vidim po netu dosta se koriste i u muzici.
#17 |
Moderator
|
![]()
ovde bi Bitch trebao da odgovori..on je naj merodavniji za PMC sorround...
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 24-04-2008 at 08:13 PM. |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jesi probao mozda one mediadesk Blue Sky, jeftiniju varijantu? Vredi li to icemu?
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Last edited by LACKY; 24-04-2008 at 09:52 PM. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Vidim mi?ljenja su prilično različita.
Kod Bluesky mi se sviđa to ?to dobijem bass management sa zvučnicima, a kod PMC-a mi se sviđa reputacija i status. A Genelec 8240 a su zvijerke koje mi se čine na prvi pogled najbolji izbor, dodu?e i najskuplji. Čekam da se javi netko ko ih je imao priliku čuti. Zanima me da li je netko čuo za nekakve navodne probleme Bluesky(naravno mislim uzeti System One 5.1) koje imaju sa rikavanjem visokotonaca kod glasnijeg slu?anja. To bi definitivno bio veliki minus. Za Genelece znam da su savr?ene kvalitete jer ih i sam imam a za PMC nisam čuo da je netko imao problema. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Lexicon rack efekat PCM96 Surround | dejankuki | DSP forum | 1 | 20-06-2009 03:13 PM |
X-FI Surround, USB 2.0 | banana87 | Computer Hardware | 0 | 16-03-2009 04:42 PM |
monitoring.. | MHz | Slobodan Marković | 11 | 22-08-2007 12:02 PM |
monitoring | fapro | Monitoring | 8 | 29-08-2004 06:35 PM |