|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, pomozite. Ja sam mix uradio, ali bih voleo da cujem konstruktivne kritike. Da znate samo, tracking je NO UNDO, osim klavijatura, koje su nebitne u principu, ali mogu se ponoviti ili dodati po potrebi, mix se naravno moze popraviti. Snimano na VETS, pre cele 2 godine, pa doslo na red da konacno odradim i to
Nemasterovan snimak - export, sa timeworksom na master busu http://rapidshare.com/files/10358596..._exp1.mp3.html Konkretno, najvise me zanima sta se desava u basu kod vas koji imate bolje slusanje, a naravno i ostali komenteri vise nego dobrodosli (ali samo na mix, odnose, prostore, boje......aranzman i pesmu ostavljamo po strani) HVALAAA ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
control room, dizajn, pomoc, fokus: apsorberi low mid, hvala! | johnjogurt | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 29-10-2009 07:26 PM |
potrebna mala pomoc... | "7" | Computer Hardware | 1 | 27-09-2009 09:35 PM |
Potrebna pomoc iskusnijih... | Patalo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 16-08-2008 01:21 AM |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |