|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Fishek, hvala, pogledaću čim budem u tom kraju.
Don Solaris, kontaktirao analog kid-a, pozvao se na tebe, odgovorio za pola sata, dobio koliko vidim, gomilu toga, vrlo brzo i efikasno, svaka čast. ![]() Mogu li dobiti odgovore na prva dva pitanja, kako da cujem svaki ton prethodno (jel` to treba konvertovati nekako) i da li se svaki ton učitava pojedinačno ili ide ceo bank zajedno (hteo bih neke patcheve da zadr?im) ![]() Smejte se slobodno, i meni dodje sme?no ?ta sve pitam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Svoju banku ćeš da zadržiš tako da napraviš Bulk Damp. Piše u manualu kako se to radi. A u midi-ox odeš na Sysex i kažeš: Receive Manual Dump. Potom pokreneš dump na D-50 i midi-ox će da usisa te sve soundove. Potom odabereš Save as SYS-ex i spremiš to na disk i nazoveš Moja Banka. Nažalost samo tako možeš da spremiš ove soundove koji ti se sviđaju. Šta se tiće selektiranja dobrih soundova i pojedinačnog slušanja prije ubacivanja u D-50, e to može da radi onaj Sysex2k. On učita banku u PC. Potom se pojavi lista soundova u toj banci. Potom klikneš na neki sound i istog trena ga čuješ na D-50. Ako ti se svidi, snimiš ga na D-50 sa WRITE. I tako malo po malo napuniš cjeli RAM od D-50 sa soundovima koje se tebi sviđaju. Kada si napunio D-50 do kraja, napraviš Bulk Dump u midi-ox i imaš Svoju Banku s najboljim soundovima. Problem je šta ne mogu da nađem nigdje online taj Sysex2k. On također može da učita sve ove banke koje ti je Analog Kid dao (*.syx i *.d50). Ja imam taj program ali velik je 15 MB! Ne znam kako da ti to pošaljem. Mail limit je 5MB. Last edited by Don Solaris; 28-03-2008 at 09:54 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Gmail moze do 20 mb ako se ne varam. Treba proveriti nisam siguran. A uvek se moze podici na neki share |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Nadam se povoljnom ishodu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Otvoricu ti ja FTP nalog na svom sajtu pa mozes da upload-ujes tamo; reci da li 'oces pa cu da ti posaljem PM sa parametrima. Inace max. za gmail attachment je 20 mb (http://mail.google.com/support/bin/a...py?answer=8770), ali gmail ne prima exe fajlove, pa je onda najbolje da se zipuje i da se promeni ime fajla, recimo iz program.zip u program.z |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
sna?ao sam se sa web prostorom...
posjedujem naime dva servera. ![]() Problem je bio ?to nisam mogao naći Sysex2k niti na jednom disku pa sam malo "odugovlačio". ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Bravoooo!
Čekamo sa zahvalno?ću, očigledno nas je vi?e zainteresovanih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() Last edited by Don Solaris; 01-04-2008 at 05:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Hvala Don za sav trud.
![]() Na?alost, moram jo? malo da dosadjujem. Kako ovo radi, odnosno kako da čujem zvuk? Mo?e li neka pomoć, kako, ?ta? ![]() Last edited by ?uta voda; 02-04-2008 at 08:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Ja imam D-70 kod kuće! Ali nazalost je pokvaren.. (ne kuzim se bas u elektroniku ali pokusat cu pojasnit) ona traka koja se nalazi ispod tipaka koju pritiscu gumice je spojena sa jednim sivim kabelom ?irokim sa kompjuterom u instrumentu tj. sa pločom! Taj kabel mi je isfucan, nakon jednog mijenjanja gumica kod nestrucnog majstora ona je popucala po vrhovima i nigdje nemogu nabavit novu. Btw. instument je u odlicnom stanju! Molio bih da mi netko pomogne, barem sa savjetom... hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupio bih Roland SH 201 ili Roland Juno D | dzibg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 15-01-2009 12:50 PM |