|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
godinama koristim i super je. kao sto lacky kaze jednostavan, brz...kod mene je default
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Slowstare dodjavola u pravu si!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mason
|
![]()
Pre moze da bude obrnuto...
Ako neko ima iskustva u izradi web browsera, onda je to Mozillin tim. Oni su radili jos Netscape Navigator, koji je nekada bio browser br.1, dok Microsoft nije integrisao internet explorer u Windows 98. Netscape ih je zvog toga tuzio i dobio na sudu, ali, kao sto vidimo, explorer se i dalje isporucuje uz operativni system. Istorija Mozille pocinje jos 1994-te, kada je ekipa koja je stvorila prvobitni Web browser Mosaic i prvi Web server ncsad formirala kompaniju Netscape. Browser su krstili Netscape posto su mislili da ime Mozilla nema mnogo sansi na trzistu. Microsoftov explorer je lansiran 1996-te i nije imao nikakve sanse da pridje Netscapeu dok Microsoft nije zaigrao kvarno (pomenutim integrisanjem u win 98) i potopio Netscape. Mislilo se da je Mozilla tim gotov po pitanju browsera, dok nisu napravili bum sa Mozilla Firefox (ovaj put nisu trazili mekse ime ![]() ![]() Malo postovanja prema iinternet veteranima. ![]() Koristim Firefox i zbog toga sto fenimenalno radi, a i zbog postovanja prema tim laureatima koje je Microsoft na kvaran nacin umalo unistio ![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Safari ima poprilicno zamrljanu boju i slova ili je lose podesen fabricki tako, nisam se nesto trudio da ga sredjujem ako i ima tu opciju... U svakom slucaju se gubi na verovatno najbitnijoj stvari kod pregledanja neta - samoj preglednosti...
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja konvertujem uvek u Wavelab-u! Nije valjda da iTunes to bolje odradi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Mason
|
![]() Quote:
E sad... kvalitet delimicno moze da se degradira i prilikom grebovanja sa CD-a (ako se radi mp3 sa CD-a). To vec zavisi od samog CD-a, optickog uredjaja i na kraju programa kojim se radi.
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 22-03-2008 at 06:56 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
jel je joint stereo ? :]]]] hehhehe
lame rulez ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Mason
|
![]()
.. i ne zveckaj vise sa tim jointima po forumu... ovo je uzorna institucija!
![]()
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
hahahaha ma nemoj ... sve se pusi od tog mp3-a kompresovanom tom metodom ! sta da kaze komsiluk tj patrola na natpis varim auspuhe jednog lokalnog automehanicara ! ali to varim pise preko cele haube tj skoro cele
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
internet radio | SandRob | Razno | 10 | 11-07-2008 06:08 PM |
Brzi internet? | zmaj | Audio Software | 25 | 16-01-2004 10:08 PM |