|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
@Don Solaris:
ako si mozes priustiti Nagru, svakako to ucini, neces pozaliti. Ja imam onu najjeftiniju, mono varijantu i uzivam raditi s njom. Uglavnom snimam po vani, u prirodi ili u gradu. Nisam je jos koristio za snimanje analognih sinteva, ali vjerujem da i tu briljira. Druga stvar, moze ti posluziti i kao dobro mikrofonsko predpojacalo. Trece, jako je bitno kakvu traku koristis jer s losom trakom ta sprava zvuci jaako lose. Kada sam prvi put stavio ispravnu (novu) traku na nju, tek tada sam shvatio kako dobro moze zvucati. Mislim da je Ampex svojevremeno proizvodio 1/4" trake na metalnom kolutu bas za Nagre, ne mogu se tocno sjetiti koji su to modeli bili. Nedavno sam nazalost propustio rasprodaju Nagrinih "E" modela za 600 Eura! Imali su ih jos 50tak komada u tvornici i naravno da su se odmah razgrabile. Probaj s vremena na vrijeme posjetiti njihove stranice, mozda opet iskrsne nekakva rasprodaja za neki drugi model. @Spidermusic: da, i ja imam 38icu i jako je volim. Mislim da je to takodjer dobro rjesenje... A o ovim velikim studijskim magnetofonima ne treba trosit rijeci... to jednostavno valja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Mo?e.
![]() Da? mi ga za neku lovu kao protuusluga ?to sam ti rekapirao, kalibrirao i tjunao MS-20 - po?to bih ti taj posao naplatio 200 EUR. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li je Analogni mix Superiorniji od Digitalnog? | den | Audio Produkcija - Tehnike | 50 | 03-09-2009 08:52 AM |
Analogni mixer | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 140 | 14-04-2008 11:47 AM |
E jel probao neko da snima izravno iz pojacala? | Kockalone | Gitarska Produkcija | 39 | 15-12-2006 01:43 PM |