|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Onda uzmi ruDAW pro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
E da, sta cemo sa jos dodatnih 6 Gb rama i jos 2 diska po 500 Gb? Strpaj i to u cenu od 3000 e. Last edited by LACKY; 26-03-2008 at 01:47 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
I ajde da skratimo ovu lakrdiju. Otvoren je tread o novoj ponudi Ru Daw-a a vi odmah krenuli sa pricom kako je mac. bolji.
Pa Boblji je, ali kakve to ima veze sa ovom temom. Last edited by LACKY; 26-03-2008 at 01:57 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Ja mislim da kad se uporedi sa PC masinama koje ovde prave za muziku, ruDAW ujeda !! I po ceni i po specifikaciji!
a PC se koristi itekako! Tip pored mene ima 2 GIGA samplera u 2 PC racka, (svi znamo koliko desetina PC, ja ima Hans Zimmer), pa onda OpenLabs masine su sve bazirane oko PC-ja, itd, itd.. Ja znam brdo faca koje imaju po 1 ili 2 pc-ja kao sound / sampler banku, sa ogromnim bibliotekama i koji su sinhronizovani / povezani na PTools ili Logic set-up!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Sta bre pricas, da Slovstarov miljenik Hans Zimmer radi na Pcjevaci. Pa to je nemoguce!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Elem da se vratimo na temu. Ja sam do sada imao samo Mac-ove, ali nisam gadljiv na PC, tako da planiram da za sebe uzmem bas RuDAW, jer verujem da sa pazljivim odabirom komponenti i overclockovanjem diviner uspeva da postigne sa 4 Core PC-jem performanse priblizne kao na 8 Core Mac-u, a uz OSX se dobije i WINDOWS za koji ne moram da mislim kako da ga optimizujem, posto verujem da ga je diviner slozio bez greske. RM Last edited by RetroMan; 02-04-2008 at 08:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Svaka čast momci-kapa dolje! nije lako napraviti ovako ne?to.Dosta ljudi koji znaju raditi(i programirati te ostalo...) misle da bi svatko trebao i mogao sam sklopiti solidnu ma?inu te istu sam i namjestiti(manji problem je samo tvigiranje os-a),ali vi ste za ove novce izvukli dosta toga te mislim da je ovo stvarno dobra kupovina.Usput,negdje je bilo riječi o mogučnosti kupovine va?ih konfiguracija ovdje u HR pa mi stavite link ili brzi odgovor gdje bih mogao kupiti isti,a da ne trebam ići do vas u Srbiju...
p.s nije hitno(uskoro mo?da ne?to uzmem,a ovo je prihvatljivo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Nemojte se ljudi zamarati s platformom.I pc i mac su dobri koliko i vi sami,sve drugo su gluposti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |