|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
jesam neshto pogreshio? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Pazi, pise da je oset. 90.5dB. Ok, verovatno bi Quad i prosao, ali uvek je bolje uzeti kvalitetno, dosta jace pojacalo od samih "potreba" zvucnika. Lako ces ga "obuzdati".
Ne slazem se da je Alesis dobro resenje, to su krshine kakvih nema, realno. Pogledaj za Quad u oglasima, jes' da je staro ko Biblija, al' stvarno nije lose za te pare. Imaj u vidu da covek daje i preamp 33 uz 405! Jedino, moras da proveris da nije neka budzavela... Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
ne znam.. nije se javljao lik pre sat vremena kad sam ga zvao.. cu da probam opet.. ti alesisi.. nemam pojma.. lepo izgledaju i to je to.. a ja, kao shto rekoh, nemam apsolutno nikakvog iskustva sa pasivnim monitorima i pojachalima za iste..
![]() enivej, u oglasu pishe "pojachala quad 405+34 i marantz pm4".. shta god to znachilo.. ![]() btw, perune, vozish skejt josh? ![]() edit: koje jache pojachalo ti preporuchujesh? budzet mogu da pregazim za 100 evrica, ali je najbolje da bude do 400 eura.. ![]() ![]() Last edited by HeatMan; 11-03-2008 at 12:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mada, cujem da je u medjuvremenu moj tadasnji prijatelj Dejan Milicevic (DJ, ne fotograf) poceo opet da sk8uje, pa razmisljam da bih mozda mogo i ja da se izlomim malo... Ipak. E da, i Nebojsa, moj kompanjon u Ateljeu Trag je bio sk8er! hahaha. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
Skupi jos 300e i uzmi BoZo amp,zavrsices sa ampovima za dugi niz godina.Sve ostalo je mucenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
bash smo te ogovarali pre par dana kako si "izdao komunizam".. ![]() ![]() pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Za te pare realno ne mozes nista nadrkano da uzmes, realno. Novo pogotovo! Ja sam se pricom o Quadu samo nadovezao na Arturovu preporuku, ja ga licno ne bih uzeo ni za sta sem za Auratone, eventualno! Ali, hvala Bogu, imamo pojacala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
@paki: da kazemo da nemam vremena da skupljam josh toliko para..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
@perun: pa aj preporuchi neshto shto nece duplo da mi "probije banku"..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A ocekuj album Marka iz 187, dosta je drukcije od onoga sto smo radili za njih od 2001.-2004. Mnogo ozbiljnije. Krajem godine ce izaci jos nesto, mnogo tvrdo... TEROR TECHA! Moj favorit od koga ocekujem stvarno mnogo. To ces da chujesh... Polako! ![]() P.S. Razmisljam da napravim jednu stvar za BGP, moju nekadasnju grupu... Samo, tesko je okupiti se sad. Jedan u Americi (Ivan), dva u DJingu (Munja i Ponk), a jedan u TURBO FOLKU ( ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji mobile recorder uzeti? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 24-11-2008 09:58 PM |
Koji od jeftinijih monitora uzeti? | alen | Monitoring | 29 | 01-10-2006 04:01 AM |
Koji monitor??? | TOSHO | Monitoring | 10 | 01-06-2006 10:58 AM |
Koji monitor-nema svadje, kupljen! | Nemania | Monitoring | 31 | 16-12-2005 06:35 AM |