|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Cestitke !!!!
A posto se lista zasniva na prodaji , zanima me koliko zapravo treba prodati diskova da bi se doslo na 4 mesto ......... Shot ??? Cuo sam i Ninu Badric i meni je ono predivno ..... ko trenutno radi aranzmane i produkciju za nju ??? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Cestitke Shotu... Kao i uvek, "Elemental" pichi po bivsoj SFRJ
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
samo napred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hvala ljudi!
Nema blagog pojma koliko je to prodanih primjeraka! Uopce nemam nikakve izvjestaje od prodaje jer nije proslo niti mjesec dana otkako je izasao cd. A i kad ce ti izvjestaji postojati u izdavackoj kuci, necu ih pogledati. Ne zelim to znati. Nina Badric ima nekoliko producenata s kojima radi. Ove sve rasviranije stvari rjesavaju duo Alan Bjelinski - Ante Gelo. Oni sjajno rade taj posao. Vjerovatno su najjaci trenutno. A "digitalne" stvari odradjuju Baby Dooks ili Dash. Znam da je prvi singl s albuma "Imati pa nemati" radio Dash. To su ljudi koji inace rade sa stvarno najjacim imenima s USA hiphop/r&b scene. Disk je miksao Miro Vidovic u svom Morris Studiju (najjaci studio trenutno po produkciji, ako ne i po opremi u HR) - SSL4000G, PT HD, shitload outboarda...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Upoznao sam Antu Gelu kada je svirao Arsenov koncert, covek je sjajan gitarista ali nisam znao da se bavi i produkcijom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sto se tice Nine Badric , dopao mi se aranzman balade " Da se opet tebi vratim " ..... jak uticaj Vlade Dzihana ![]() Cuo sam da je Baby Dooks radio i sa Jay Z i ostalim .... samo mi nije jasno sta rade , i zasto onda rade i dalje u Hr , zasto ne zapale tamo gde je biznis ???? Baby Dooks je radio i za srpske pevace , znam ih vec nekoliko .... ( Knez , Ana stanic ... ) u svakom slucaju .... dva mesta ste ispred Nine ![]() ![]() ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Čestitke!
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |