|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
apsolutno nisu.
zaboga, to je IPS-ova lista.. niko ne pominje 10k diskova koje je Beogradski Sindikat prodao? ili BadCopy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Lepo kaze covek, samo prodavnice IPSa..... a njih ima samo u vecim (bas vecim gradovima), gde mu i publika bude malo izbirljivija. Kamo srece da je tako, stvarno
Od svih albuma gore, jedino sam kupio Brejkerse, i malo se razocarao u nasu stranu price (zvuk), ali album nije los - pravi, matori Brejkersi
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
ne samo da ih ima nema mnogo, nego generalno ne kupuju domace diskove, drze ih po strani, i zabole ih za to. Ne znam nikog ko je nesto tamo kupio.
Distributerima duguju pare odavno pa se vise niko ne cima da ih napuni |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Da potpuno ste upravu. Ako gledamo po uzorku: Koji je materijal najprodavaniji u zadnjih 20 godina kod nas (uzmemo za uzorak selo Orlovat)? Onda je to Stoja! Ona je iz Orlovata (bez obzira sto je taj Orlovat nekim' ljudima poznatiji po Urosu Predicu, jednnim od najznamenitijih srpskih slikara spocetka 20-og veka).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
ma iz Pokropa !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Jeste upravu si iz Perleza (nisam mogao da se setim tacno a Orlovat je blizu), kao i Uros Predic.
Elem ovo su najtiraznija izdanja od onih koja se vlasniku firme svidjaju. Last edited by LACKY; 04-02-2008 at 03:55 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
A je li, koga to toliko interesuje Stojino rodno mesto?
![]()
![]() |
#20 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rare retro synth albumi. Pozurite !!! | milos | Razno | 9 | 30-09-2008 03:33 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Status muzichara u srbiji? | HeatMan | Ogi Radivojević | 14 | 05-09-2007 11:49 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |