|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj da si skeptik sa ovim novim plugovima.
Treba ih probati, potpuno nova generacija plugova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
A cek, stvarno imas Cubendo 4?
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Upravo stigao, ja imam trojku Nuendo original pa me upgrade na 4 dosao smesno. Ali kada se sve sabere evo matematike, 2-jka 850 E, 3-ojka + 450 i sad4-vorka + 200, sve skupa =1500 E.
Ali ovaj potez sa ovim Qubase-om je potpuno prirodna stvar. Logic je pustio 8-cu koja je zasticena samo serijalom, takogje i Digital Perform. tako da ljudi imaju besplatan originaln softver gde dobiju serijal na netu. Ima to svoju logiku. Onaj ko radi ozbiljan posao on ima original (nece da se bruka i rizikuje, a rizik ce biti sve veci u buducnosti), mladi koji tek pocinju i igraju se kod kuce koriste crack, u tome je fora ako je decko talentovan i pocne da radi posao kupice original, naravno softver na koji je navikao. E da bi se navikao mora da ti da da se igras. Prvi je Ptl poceo sa tom logikom, gde za par stoja dobijes M audio i Ptl, pa kad postanes ozbiljan baja ti ces naravno na HD. Tako da sada i ovi moraju u tu trku da bi opstali. Last edited by LACKY; 18-01-2008 at 12:43 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Cudi me samo da su ostali na 32bit interno....
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
To ce tek da urade u sledecoj generaciji, jer je to malte ne rad od nule, a sigurno se u razvoju bakcu sa tim. Uvek je prica uzmi pare pa ce da napredujemo kada bude moralo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 4/Essential 4- otvaranje pjesama | zak | Audio Software | 0 | 18-06-2009 09:55 AM |