|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Sa Jarreove desne strane Geiss Matrisequencer(Digisequencer) a ispod je RMI Harmonic Synthesizer...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
mod?rateur analogue
|
![]()
dobro sam promatrao da vidim dal je zaista sve uzivo.. na dosta sola se vidi da stvarno je, i cuju se mikro fulanci, nesavrseno ustima delay s/h nije u tempu s arepgiiomitd itd.. sve ok..
prvo mi se ucinilo da nitko ne svira Eminent 310U, a stalno se cuje, dok nisam skuzio da svi imaju po jedan ![]() jedino za sto sma skeptican da nije neka matrica to su ovi sporadicni efekti, i ritam masine.. predobro zvuci i previse se mjenja da bi netko to stiago namjestit uzivo. moza vozi samo original drums na matrici. mislim mozes ti radit stvari "kao na ploci" ali postoje realne granice. ovi bubnjevi mi i po boji i po miksu previse vjerni. e Milose dobro si skuzio RMI i GEISS. od jos boardova koje sam jos prepoznao kod ostalih: celavi (sredina): eminent 310U, minimoog, moog LP, ARP2601 (black n orange) sijedi tip (desno): eminent 310U, Jupiter 8, ARP2500, minimoog tip s kapom (lijevo): moog 55A, moog voyager, mellotron mk2 ili mkV (double manual kakav je imao Edgar Froese), ARP Odyssey (Black n Gold mk2), eminent 310U jarre: memorymoog, synthi AKS, synthi A x 2, VCS3 x 2, greyface ARP2600, Eminent 310U itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MCI Master
|
![]()
strasno bolje playback nego ovo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je ono o cemu slowstar prica vec duze vreme... nego ga Vi ne slu$ate...
![]()
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
gledam i crvenim se, a mogu tek zamislit kako je JMJ-u bilo na stageu
![]() losa reklama za onoga ko mu servisira syntheve |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MCI Master
|
![]()
e SRCE
memorymoog je najstabilniji analogni sint na svijetu ako mu ugradis LAMM kit... ali ovaj skrtac neda rudiju 2200 Eura pa se blamira ![]() evo moj memorymoog je na redu kod Lintronicsa u 4 mjesecu ![]() .... a u danasnje vrijem se analogija ne nosi na stage pogotovo ona koja ima reputaciju s promjenama !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jean Michel Jarre, You Tube - za fanove | fischek | Razno | 32 | 21-01-2008 06:07 AM |
J.M.Jarre - Oxygene 2007 | sRce | Promocija radova | 20 | 10-12-2007 01:38 AM |
Jean Michel Jarre - Teo & Tea | milos | Razno | 42 | 05-07-2007 08:07 AM |
jean michel jarre | balthazaar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 30-03-2007 06:21 PM |