|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Ma daj.. a tebi da ga poklone, ne bi rekao hvala?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni se svidja!
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
I meni se svidja... ali ne za 2000e
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Obzirom da Euphonix nikada nije napravio spravu koja se meri hiljadama, vec uvek desetinama i stotinama hiljada evra, ovo je pravi NOVOGODISNJI/BOZICNI poklon od njih! Naravno, za one kojima je ovakav sistem potreban... Ako je platforma slicna njihovom MC-u, onda vredi itekako razmisliti o kupovini. Evo, kao korisnik njihovih zaista vrhunskih konvertora MA703 i AM713, prijavljujem se za kupovinu jedne ovakve spravice (malo prosirene) tokom 2008.
Poenta mog posta je da se ne kritikuju cene firme koja je do skoro multicore kablove za jednu sekciju miksera uspesno prodavala za ove, ako ne i vece novce!!! Pozdrav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Ma ja nisam kritikovao njihovu cenu u smislu da ne vredi toliko vec da ja nemam toliko da dam za kontroler... bice valjda bolje
![]()
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Ja neznam zasto kontroler mora da bude toliko skup. Nema veze nikakve sa zvukom, zamenjuje misa....Naravno ne jednog misa, nego nekoliko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa u studijima koji rade puno, gde je sat skup i gde klijent nece da ceka dok ga neko nisani sa mishem...e tu ovakve sprave pomazu! Mnogo brze se radi! Kad sam isao na demonstraciju Digidesign ICONa, ukakio sam se sta sve radi i kako brzo..to nemoze sa misem uopste! Cak ne moze ni na mom ProControlu... prema tome..dabome! Uvek je tu i M Audio ili Tascam za one kojima treba SAMO kontroler, a ne nesto vise.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Meni je sve to jasno da ne moze misem. Nego mi nije jasno sta je to sto je unutra skupo??? Nema konvertere, preampe, filtere...Ima motore, mali displej, potenciometre, plastiku....Treba bre kinezi da naprave nesto da nas spasu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Skupo je ime, i sigurno kvalitet koji sa sobom nosi
![]() |
![]() |
![]() |