|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Eto napokon sam završio restauraciju Roginatorovog MS-20. Ukupno 7 sati posla. Ali sada je sprava ko nova. Standardno, potenciometri su i njemu krčali, no i tu se je još jednom Ozcilin Teslanol pokazao kao najbolje rješenje.
![]() Eto. Tako izgleda rastavljen MS-20. U gornjem desnom uglu vidi se glavni board, efect board i metalna ploča cca 3mm (EM shield?). Svi skupa se nalaze na CS-15 koja je prekrivena custom "maskirnom" navlakom koju sam napravio (ono bjelo je navlaka od MS-20). ![]() Samo srce MS-20. Poludio sam dok sam došao do ovoga. Svaki ovaj jack konektor dolazi sa jednom maticom na sebi koju se treba odšarafiti. No kada ih skinete dođete tek do zaštitne ploče koja opet ima po jednu maticu za svaki jack! Poludio sam! Bez pretjerivanja - dobrih 30 minuta posla samo da se to sve odšarafi - isto toliko da se zašarafi. ![]() Stavljanje stvari na svoje mjesto. Vezano za serijske brojeve, čini se da je moj više Vintage. ![]() ![]() Don Solaris' MS-20: 141563 ![]() Roginator's MS-20: 142676 (Također obratiti pažnju na promjenu naziva firme.) ...i za kraj ![]() Kako i kaže topic: Korg MS-40 ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |