|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Morao sam dva puta da resetiram pasword da se ulogiram..
Bugovita je skripta
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Evo da i ja (opet) prijavim neke bugove..
Kad hocu da pogledam Nove Teme, nekad me baci na zadnji post (dobro, tako treba!) a nekad na prvi (?) ..pa onda moram da klikcem extra, da bi nasao zadnji... Takodje, ako nisam ulogovan, a hocu da pogledam neciji profil, nemoze! Moram da se ulogujem... to za sad.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ovo prvo se i meni desilo...
![]() |
![]() |
#14 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
forum je podesen tako da samo clanovi mogu da gledaju profile drugih clanova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
----evo sad sam na prvoj strani kliknuo na TC thread...(nisam se ulogovao) i bacio me na PRVU stranu (od dve) !! --- sad sam ushao u forum i na Thread "agencija za zastitu.." kliknuo na kockicu sa strelicom (zadnji post) i on me OPET bacio na PRVU stranu ?? pa nisam valjda toliko glup..na Gearslutz..kad ocu da gledam profil usera, mogu bez da se ulogujem! sta sad? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Kad si ulogovan forum pamti sta si gledao i baca te na prvi neprocitan post, ali kad nisi ulogovan forum ne zna ko si, pa ne zna ni sta si procitao, a sta ne. Kad ide preko cookie-a onda se na tvom kompu pise sta si video, tako da mozes da koristis ovo i kad nisi ulogovan, ali kada bi probao sa drugog racunara da se ulogujes, a onda probao da odes na prvi neprocitan post, onda bi te forum opet prebacio na prvu stranu jer je sve ubelezeno u tvom racunaru. Medjutim ovde je odradjen drugi sistem kod koga se to belezi na serveru, a ne na tvom racunaru i vodi se na tvoje korisnicko ime, pa onda kada si ulogovan sa bilo kog racunara, on pamti sta si procitao, ali zato kad nisi ulogovan on to ne zna.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problemi problemi ! | morchant | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 11-08-2007 03:00 AM |
IRQ 6 problemi | pulsar 2 | Computer Hardware | 3 | 30-10-2004 03:11 AM |