|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MCI Master
|
![]()
o da svi oni imaju E(A)nginu pa lose zvuce ako nis drugo Filter i amp su DSP angine!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
mod?rateur analogue
|
![]()
top5 analog:
ako zanemarimo faktor vjernosti emulacije/imitacije, koja nigdje nije ni blizu top, vec ako ih gledam kao analog subtractive instrumente sa svojim vlastitim soundom: onda wayoutware, arturia i legacy su vrlo upotrebljivi. pogotovo creamware sprave; solaris, modular III, flexor. Virus PoCo. top5 ostali vsti: absynth, chameleon, morphine i ostali granular/additive.. nazalost pokusaji wavetablinga u vsti-u koje sam probao su dosad stvarno prejadni odnosu na bilo koji waldorf. imao sam velika ocekivanja ali nista od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Flexor je pogotovo interesantan od Creamware-a
![]() Cuo sam da njihovi sintovi pojedu mnogo onih DSP-ova na Pulsarima ![]() ![]() Terratec Komplexer je navodno kopija Micro Q ![]() Last edited by milos; 29-12-2007 at 10:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Niko ne spominje Nexus? Meni je on odlican.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
jel se sta promenilo u zadnje 2 godine od predhodnog posta, ili je sve same old sh*te glede vst-ova? imam utisak da je ovo drugo
![]()
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
1. Massive 2. Omnisphere 3. Surge 4. Predator 5. Firebird ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
- oberon poly8
- evs synth-a - nexus (crank expanzija) - fabfilter twin - genesis cm edition - sylenth - tubeohm pure-pten |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
U sustini za mene ni ne postoji vise od 5 sintova sada...
Trenutno samo ove i imam instalirane : 1.Motu MX4 2.Vember Surge 3.U-he Zebra 2 4.Sylenth1 5.NI Reaktor 5 Twin 2 sam probao i dosta je dobar sint, takodje mi se jako svideo i Soniccharge Synplant.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Plug in? Kakvi Plug ins??? | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 18-08-2006 11:43 PM |