|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MCI Master
|
![]()
bravo volak mi je jako catchy..mislim da s tim vokalom mozes sve.....
samo gurni vokal u noviji Hip hop R&B sound...I BINGO... malo mi je ovaj sound star cca 2 godine..... inace RESPECT ..sve na svom mjestu...jos da sjedne neka skupa dobra produkcija i RULASSSSSSSSSSS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() totalno Catcy VOX |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Veeliki respect!!!
![]()
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
e, ivo.. ako su te ovdi prihvatili.. IMAMO SHANSE!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
moderator
|
![]()
Pre svega,hvala puno na ovim lepim recima,uvek znace.
![]() Beatovi su od raznih ljudi ali vecinom od Dj Kujje (http://www.myspace.com/dj_kujja).Nazalost nemam jos uvek uslova da sama komponujem,tako da sam freestyler ![]() Na srpskom jeziku ne pisem,nisam nikad.Engleski jezik mi je veoma blizak,i govorim ga kao maternji,bolje se izrazavam na njemu u svojim pesmama,iako mnogi ljudi misle da to radim zato sto je 'lakse'.Nije,probajte ![]() I tako...thanx again ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Mislis da ne poznajem ljude koji zive u USA, naseg su porekla, i tvrde da je lakse pisati na engleskom?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
^meni ovi moji umeju da zazvuche do jaja ponekad.. na mvp mislim..
@eeva: si ti neshto ljuta na mene? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
moderator
|
![]()
@Jan
OMG! Pa,vidis, ja nisam zivela u USA,ni bila,cak ni u UK.Tako da kada SAM naucis i jezik i skapiras fazon zanra koji tvojoj zemlji nije blizak nimalo,NIJE LAKSE,ja stvarno ne znam kako mozes da uporedjujes osobu koja nikada nije krocila na englesko govorno podrucje sa nekim ko je tamo ZIVEO!!!! Ali kapiram,sve je lako dok ne sednes da uradis to isto,lako je pricati. Nazalost ima mnogo ljudi koji moj rad smatraju cak bezvrednim jer ne shvataju koliko je vremena i truda za to potrebno.Kazem opet-probaj,pa ces da vidis. Ah,iznervirala sam se sad ![]() ![]() @Salliery aka Heatman - ljuta...?wtf HELL NO!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Eeva - ne daj se! Općenito ta priča kako je ne?to lako učiniti ili kako je nekome lak ?ivot da bi ga naveo da obrnuti priču je jeftin trik. Ok, lako je i ?to onda. Dobro je! Ti ovo radi? jako dobro, a svi elementi koji su potrebni da se ne?to radi dobro ne mogu biti poznati onome tko se nije s tim procesom nikad suočio. Primjera radi.... znam jako puno izuzetnih pjevačica koje imaju nevjerojatnu intonaciju, impostiran glas, prelijepu boju... ali nikako, ali nikako da osjete ritam i da pjevaju s groove-om. Ili pak mogu to sve... ali nemaju ideje za vokalni aran?man... ili im je sve servirano, pa nemaju emociju...
Za imati "ono ne?to" treba sadr?avati jako puno elemenata u sebi. Neki od tih (elemenata) se mogu naučiti, neki ne. Ali ti njima svima reci da ti je lako jer si talentirana. To ne mogu poreći. Za?to bi ne?to moralo biti te?ko? Meni nije te?ko napisati note za cijeli orkestar, ali mi je jako te?ko oprati pod u kupaoni. To ne znači ni?ta. Ne hvataj se za te stvari. Radi ono u čemu si najbolja. Toliko je vremena pred tobom, mo?e? čuda napraviti, a s obzirom kako si započela, vjerujem da će? svoj potencijal realizirati! I neka ti bude lako! To je "beat" ?ivota... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nemoj takav stav, pevas vrhunski, zvucis kao da si odande i ne bi trebalo da se tako ponasas, jer ces nekad slucajno odbiti od sebe nekog ko bi mogo mnogo da ti pomogne i uputiti te ka tome da to sto radis bude jos bolje... Elem mnogo sam ja ljudi cuo i kako pevaju i kako repuju, cak i radim sa jednom latinom iz Brooklyn-a koja peva rnb, ali bas rnb, ne pop, i stvarno treba da shvatis kao veliki kompliment kada ti kazem da zvucis woowwww extra... A povodom toga, rece nikad nisi bila u Americi, slucajno sam jednom prilikom u Cacku upoznao dva lika koji isto tako kao i ti nisu bili u Americi ali oni repuju (za razliku od tebe koja pevas) ISKLJUCIVO na engleskom i to akcentom koji j**e keve da ja nisam mogo da se nacudim... Jedan moj ortak, koji je sad u zatvoru, na papiru nije intelektualac, ali sto se kulture i naslusanosti muzike tice (funk, soul, rock n roll pa i rnb pa i hiphop cime se i bavi, pa i elektro), je stvarno naslusan i covek isto nikad nije bio u Americi ali mu je new york slang savrsen i tvrdi da mu je lakse da pise na engleskom nego na Srpskom, i stvarno zvuci kao crnac.. Evo jos jednog primera, grupa Madred momci rade neki reggae/ragga j***m li ga, pisu i pevaju na engleskom, Borko isto to kaze, ne moze da napise ragga tekst na srpskom , jednostavno ne moze, a nije bio u USA ili na Jamajci... evo i njihovog space-a: http://www.myspace.com/madredmusic Tako da, necu se vise raspravljati, niti zelim da te kritikujem, niti zelim da te osporim, jer to sto radis radis extra, nikad nisam cuo nista bolje u Srbiji...eto Ups i nemoj da mislis da ti kazem da je to sto radis lako, pogresno tumacis ljude Eeva...Ja ti zasuo vokal i pevanje komplimentima a ti me prozivas ![]() PS Ni u jednom trenu nisam reko da su ti tekstovi losi, samo me je bocnula tvoja reakcja na Rhino-vo pitanje, da li bi mogla odradis i na nasem jeziku, pa sam se raspisao...Inace mnogi veliki pevaci su pevali tesktove koji su im drugi pisali, a ti imas dara i za jedno i drugo, just keep runnin' your game, i nemoj svaku kritiku da shvatas kao zlonamernu (a ovde koliko ja vidim kritike nije ni bilo)...I ako ti i jedna internet zajednica moze pomoci, to je onda ova ovde www.rumski.com, zato slusaj ove ljude sta ti pricaju ovde i pazljivo usvajaj sta ti kazu...Ja nemam sta da dodam na tvoj rad, jer je meni to u full-u, ali ako neko bude imao nemoj da se ljutis, nego pitaj kako da to bude bolje, dosta ljudi odavde su meni pomogli da nesto sto radim bude bolje, neki svesno neki dajuci savete drugima...eto...srecno Last edited by Jan; 13-11-2007 at 04:29 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
moderator
|
![]()
Hvala,hvala puno,razumem sta hoces da kazes
![]() ![]() Nisam ja bas neko rerazumno stvorenje. ![]() Niti sam zatvorena za kritike,naprotiv. Pa,nije to nikakav stav,nisam ja bog-zna-koliko uvredjena,daleko od toga.Ali,umorna sam jako od odbrane svoje muzike,i pretpostavke da nesto radim jer je to 'lakse'.Jer kad je u pitanju drugi jezik,nije dovoljno samo nauciti reci koje se rimuju.To je tek pocetak,poenta je iskociti iz izlizanih fraza provucenih kroz gomilu pesama.A napraviti nesto potpuno originalno a da sasvim ostane u duhu jezika je mnogo teze nego sto izgleda.Ja se i dalje trudim da se nadjem na tom polju.Srpski mozda jeste 'tezi' zbog rimovanja,ali to je sve.Ipak je to jezik koji govorim ceo zivot i iz svakodnevice mogu izvlaciti inspiraciju za tekst,svakom izgovorenom recenicom,jezik je aktivan.Moj engleski je pasivan,i nije,veruj mi,upola lako kao sto izgleda ![]() Mozda i zaista jeste tako za ljude koje ti znas,za mene nije,mozda sam ja zaostala,lol ![]() ![]() I tako,kazem ti jos jednom,nema mesta ljutnji.Interesuje me svako misljenje,naravno izrazeno na ljudski nacin,i postujem sve sto si mi rekao. Toliko od mene,stay in touch! Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|