|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() Quote:
poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Odradices to u Premier-u kao sto ti je Zvincic rekao, naravno koristi keyframing, a onda ce ti trebati Adobe Encore DVD ako zelis da to bude DVD menu ili ako hoces vec da DVD bude profi odradjen...
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
DVD moze da odradi i u Nero Vission Expres-u
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Sve zavisi da li preferira komplikaciju uz kvalitet ili brzinu uz solidan kvalitet... Inace svi Adobe programi su radjeni u slicnom fazonu, pa nije neki problem navici se na recimo Encore ako je radjeno u Photoshop-u i Premier-u...
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
e, mene zanima (malo nevezano sa temom) kako da uradim animaciju nekog logoa? recimo, uradio sam u psu logo.. i sad zzelim od toga da napravim gif koji se neshto kao tripuje..
![]() ![]() nadam se da znate definiciju "tripovanja".. ![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
@heatman
Mozes u Premieru komotno da video materijal da prebacis u loop GIF, e sad, ako planiras da od fotografije pravis animaciju, trebace ti neki drugi program, a inace mozes da ubacis u premier sliku po sliku i da dobijes gif...
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
pa ne.. ja bih u photo shopu (ili ako to mozze u premieru da se odradi) uradio logo i pozadinu i onda po logou uradio efekat vetra ili tako neshto.. da se iskrivi slika i vrati se ponovo.. i tako da se vrti u krug..
![]() ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() za aftere postoji plugin koji simulira efekt vjetra
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
definishi aftere..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Imao sam potpuno istu pricu kao i ti i moj savjet Vegas i opet vegas.
Mjesec dana sam instaliravao Premier...itd (jedno 5 naj softa za to) ..ali Vegas ti je najbolji za nas koji se bavimo audiom.Vrlo jednostavan za shvatit ..i sto je najvaznije STABILAN i nezahtjevan. Upravo sam zavr?io jedan rođendan te upotrijebio dosta animacije texta itd.. ..i za sada je odlican..e kad to konvertira? u avi tad treba renderirati u DVD pomoću nekih od rendera ima ga i vegas..mislim da je neki movie maker ili tako ne?to ja to radim u ulead moviefactory...gdje napravi? meni i ostle priće..pitaj ako zapne?..
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kalson - like you (video) | kalson | Promocija radova | 6 | 16-11-2008 01:28 PM |
video embedding | fischek | Predlozi i sugestije | 18 | 27-03-2008 03:07 PM |