|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Au.... previse mlad covek
![]() I bio mi je jedan od retko simpaticnih iz te nove garde, i doobar pevac ![]()
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Rip
![]() |
#13 |
Psiho
|
![]()
Mene samo nervira shto gotovo uvijek u prometnim nezgodama poginu pasivni putnici, a vozachi koji skrive nezgodu najcheshche ostanu neozljedjeni.
Nie da sam pretjerano upoznat sa njegovim radom, ali kad god ovako mlada osoba pogine nekako mi nie pravo.
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Steta je zaista velika kada ode tako mlad covek
![]()
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
uzas.... steta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
au brate!
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Strasno...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]() ... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Strasno!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuga..... Veliki gubitak za njegovu porodicu i ceo balkan... Neka mu je vecna Slava i Hvala... Bogata karijera Toše Proeski rođen je 25. siječnja 1981. godine u Prilepu u Makedoniji. Njegova kratka karijera započela je 1996. i 1997. godine kada je pobijedio na festivalu Melfest. Suradnja s makedonskim skladateljem Grigorom Koprovim, koju je započeo 1998., donijela mu je prve velike hitove Usne na usnama i Sunce u tvojoj zlatnoj kosi, s kojima na velika vrata ulazi u sam vrh makedonske scene. Godinu kasnije objavio je svoj debi album Nekade vo nokta (Negdje u noći). Iste godine na Skopje festivalu osvaja prvu nagradu publike s pjesmom Tvoji poljupci na mojoj bijeloj košulji, a na ljeto održava prvi samostalni koncert u Skoplju. Godine 2000. za album Nekade vo nokta osvaja prestižne nagrade 12 veličanstvenih, i to za najbolji muški vokal, najbolji koncert godine, najbolji video. U lipnju 2000. objavljuje novi album Sinot Božji, a u listopadu 2002. treći. Pobjedom na Beoviziji 2003. godine s pjesmom Čija si Toše je počeo graditi međunarodnu karijeru. Iste godine pobijedio je na nacionalnom izboru za pjesmu Eurovizije. Godine 2004. u Turskoj predstavlja Makedoniju s pjesmom Life. Iste godine objavio je Dan za nas, četvrti album i prvi za teritorij Hrvatske i Slovenije, a 2005. album Pratim te. Dan za nas prvi je album koji je 6. rujna 2004. snimio za Hrvatsku i Sloveniju. Toše je surađivao s nizom uglednih autora i izvođača poput Marine Tucaković, Dine Muharemovića, grupe Sintezis ili legendarne Esme Redžepove u sjajnoj skladbi Čini. Toše je hrvatskoj publici poznat i kao izvođač pjesme Srce nije kamen, najemitiranije pjesme hrvatskog radijskog etera za 2006. godinu s kojom je Toše nastupio na HRF-u. S pjesmom Veži me za sebe ovog je lipnja osvojio Grand Prix 11. Hrvatskog radijskog festivala na Hvaru. (MediaServis) |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poginuo Esbjorn Svensson | Goran | Pricaonica | 10 | 22-06-2008 11:44 PM |