|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
KAWAI MP8 je moj izbor, preporucujem ti da ga probas....ako nemas gde dodji do mene u NS. Cena je negde oko 1800. Prvo probaj, a onda ce ti biti sve drugo jasno
![]() http://www.kawai.de/mp8ii_en.htm da nisam trazio link da ga postujem ne bi ni znao da je izasao novi model MP-8II
![]() |
#12 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Nego..Ima li ovaj Kawai built-in zvucnike ili moraju zasebno?To i nije neki problem,nego samo pitam posto ne mogu da nadjem informejshn :-P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Moj ti je savet u toj klasi DEFINITIVNO ROLAND RD 700SX, a jos ako skupis neku sitnu kintu za prosirenje (karticu) SRX 11 - zavrsio si posao, i ne moze te sto se svirljivosti tice stici niko, a blizu ti je samo MODART PIANOTEQ (virtual instrument)
Okreni 064 110 1296 (Misa Komnenic) zvanicni demonstrator za ROLAND pa se sam natenane uveri... Poz. P.S. prvi sledeci je ZAISTA KAWAI MP8, ali koliko se secam tezak je da "lomi kicmu" - doduse nijedan koji valja nije lak
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Kao klavir jer super, ima dobre dirke sto je meni najbitnije a ima i dosta dobar zvuk klavira i jos nekih instrumenata. Tu su pored zvukova klavira u raznim varijantama el. klaviri i hemond orgulje, a poseduje i neke zvukove basova (akusticnih i gitarskih), stringsove, padove, brassove i jos kojesta (sve ukupno ima 64 zvuka). Ono sto je meni veoma bitno (a verujem da ce i tebi to dosta igrati ulogu) je to da je odlican kao master klavijatura. Imas izdvojena 4 kanala koja mozes da kontrolises u realnom vremenu, mozes da ih splitujes kako zelis i na kom delu klavijature zelis ili mozes da pomesas sva 4 zvuka (layer) da sviraju unisono a ako i to nije dosta, mozes da pravis kombinaciju splitovanja i layerovanja. Naravno ima midi I/O i Thru uticnice ali je jos bolje sto ima USB prikljucak kojim mozes da saljes i primas midi poruke. Nisam rekao da ima 256 mesta za User presete na kojima mozes da memorises svoje postavke u kojima pored internih mozes da kombinujes i externe zvukove i da te postavke memorises. Sve u svemu, za nekih 1000e, za koliko sam ja kupio ovaj instrument, ne mozes da nadjes nista bolje u ponudi. Pozdrav i srecno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
E da, zaboravio sam da kazem da postoji i MP5 koji je otprilike MP8 spakovan u kuciste velicine MP4 (manji i puno laksi).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Ta razlika u kilazi je i razlika u dirkama. AKo si tanak sa parama onda MP5 (oko 1300 eura) ili kako su ti jos pomenuli RD700sx,. mada ni on nije jeftin.
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Sto je (po meni) najbitnije. Moras probati kako ti klavijatura lezi pod rukom, a zvuk mozes vuci sa nekog modula, ili cak sa kompjutera (laptop). Mislim, ono sto se meni cini kao savrseno, mnogim (ozbiljnijim pijanistima) je previse mekano, tako da ti niko ne moze realno dati savet sta je najbolje za TEBE.
RM |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Heatman-ov izbor | HeatMan | Pricaonica | 10 | 13-11-2008 04:13 PM |
Izbor reverba.... | mandrak | Zoran Vračević - Vrač | 8 | 13-09-2006 10:28 AM |