|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Psiho
|
![]()
Zadovoljstvo mi je predstaviti vam moju prvu glazbenu suradnju sa ovog foruma. Kao shto iz naslova mozhete zakljuchiti drug Silicon Science je druga polovica ove suradnje. Poshto mi se jako svidjeo jedan njegov ambient track predlozhio sam nekakvu dopisnu suradnju. Silicon mi je poslao trake iz jedne njegove stvari pa su perkusije u stvari uglavnom njegovih ruku djelo uz minimalne manipulacije s moje strane, ne nuzhno u glazbenom smjeru
![]() Da skratim, Silicon je napravio brdo odlichnih perkusivnih i ambientalnih dionica koje sam ja bezobrazno unishtio, iskrivio, isprelamao i dodao poneshto vlastitih. Par sint linija, malo recitacija, od nekud i voda kaplje... Shta vishe da kazhem osim da stvar, iako je romantichna u dushi ipak nie za one strogih i konzervativnih pogleda na glazbu ![]() Jasno... svaki komentar je dobrodoshao, a kritike pogotovo! http://www.kiosk.hr/dlfiles/pick-outs.mp3
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The Midi Outs | Midi | Promocija radova | 7 | 13-12-2009 11:23 AM |
Suradnja | dejanilly | Predlozi i sugestije | 4 | 05-03-2007 01:54 AM |
glazbena edukacija | strasni zmaj | Zoran Vračević - Vrač | 2 | 21-08-2006 09:03 PM |