|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Iskren da budem, vec skoro godinu dana nisam upalio ni jednu soft emulaciju. Lazem..
Juce sam, ali sam je iskoristio za vokal, pa ne znam da li se to racuna? ![]() Iskren da budem ne znam ni da li moja karta moze da svira na 3 ms. U zivotu nisam spustio ispod 5ms, ali ajde, da ne bude da pricamo uludo, stavi GR na 7ms i stavi Nigel na istom setup-u, pa mi samo reci da li ima razlike ili ja tripujem. SVe sto zahteva angazovanije sviranje, u zivotu nisam uspeo da odsviran na Nigelu. Uvek je to bio GR ili AT ili NI combo, pa naknadno dodelim Nigel.
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U svakom slucaju , nisam nesto poludeo da sad bas ulazim u sitna crevca i da poredim i sl ..... ali znam jednu stvar ... stavim kartu na 3 ms ..... upalim nigel i recimo 1176 ili sl.... uklucim gitaru i sviram .... bez latencije koju osecam .... i plus nisam gitarista pocetnik .... jbg .... od mene toliko ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Meni treba za snimanje vokala sa reverbom,drug ima rme hdsp9632 i planiramo da kupimo uada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nema problema .... samo morate da stavite latenciju na 3 ms ..... cak i ako se desi da ( nekog cuda radi ) latencija ode i na 10 ms , to uopste nije problem jer je cesto predealy na reverbima veci od 20 ms ..... bitno je naravno da reverb stavite na send ( fx ) kanal .... tako da reverb samo cujete , ali ga ne snimate ..... etooooo ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]() Quote:
|
![]() |
![]() |
![]() |