|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
nonsens.. barem u ovom poslu ne postoje platni razredi tog tipa.. zna se kolko ko vredi i koja se dnevnica ocekuje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
Sve mi je zvucalo kao da se ne prica samo o ovom poslu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
I ja sam se jedno vreme lozio na to,ali mi je DaBear potpuno isto odgovorio na pitanje..Verovatno je covek mnooogo siguran u ono sta prica,u protivnom radi neku protiv kampanju sae-a..Majke mi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
hmm...
s obzirom da moram radit posao koji mi oduzima vecinu vremena i unistava me psihicki tako da kad dodjem doma skrsen, izmoren i iscrpljen, ne mogu se koncentrirat u potpunosti na muziku, ucenje o kompresorima, ekvilajzerima, signalflowu i slicnim stvarima, odlucio sam stedit za sae iz par razloga: tamo cu dobit potrebno znanje tamo cu to potrebno znanje dobit kroz godinu dana a ne 4,5 koliko bi mi trebalo da to sve savladam ovim tempom zivota a nemam sad vremena na bacanje i ne zelim pokretat svoj studio u 86. godini zivota tamo cu se napokon tih godinu dana moci posvetiti muzici i samo muzici a nakon faksa cu ionako pocet snimat demo bendove i radit demo snimke za pocetak, a kasnije kreda, studio i balalajka ![]() po meni se isplati a sad.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MAO
|
![]()
ipak mislim da gresis
ako vec mozes da izdvojis vreme za SAE, izdvoji i za samostalni rad. proveri prvo u koju skolu ides, sta ima od opreme, koliko sati na istoj i slicne stvari.. lako ces se razocarati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ajde kad ti kazes! samo nemoj sa kreditom da otvaras studio....nikako! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
i naravno, vedre i optimisticne izjave gosn. DaBear-a
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
hmm.. hvala na upozorenju.. bilo bi glupo da bacim kintu i da se opet smorim kao shto me sjebao BK.. znachi ishao sam tamo i uchio sam profesore i asistente poslu.. dobio 5 10ki i zapalio.. to nije chak ni pochetno znanje.. uche u fazonu "ti kazesh neshto u mikrofon, i on komplikovanim procesom to prebaci u elektrichni signal, i onda to imash na kompu upisano.."
bez zajebancije.. mislim, ok je za ljude koji nemaju ni osnove, ali opet je prevelika kinta za to.. lepo, sve to shto se tamo uchi, ja sam nauchio uz pomoc chasopisa, interneta i empirijski.. nema nishta bolje.. biti samouk je zakon.. ![]() opzdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Da li neko zna ne?to konkretnije (čitaj: nekog ko zavr?ava ili je zavr?io) o smeru "Audio i video tehnologije" na ETF-u u Beogradu? Ja sam napustio ETF jo? davnih dana, pre nego ?to je taj smer postojao, pred kraj 2. godine, a sad se razmi?ljam da se vratirm jer su uveli ovaj smer koji praktično počinje od 3. godine studiranja. S obzirom da je to ETF, pretpostavljam da je ozbiljno, te?ko i detaljno, mada mo?da u ETF stilu previ?e teoretski.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MAO
|
![]()
nikad cuo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moram da pitam | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-04-2005 10:32 AM |
Pitam se ... | cipela | Predlozi i sugestije | 2 | 29-01-2005 10:20 PM |