Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2007, 03:53 PM   #11
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: izdavanje?

Quote:
Originally Posted by Tribal_kg View Post
Navedi mi jednog nasheg repera koji dobro radi rep na Engleskom.
Trance Balkan Desorganisation. Imas ih na My spaceu. Poslusaj kako Srbin na Engleskom "baca rime"

Evo link:

http://profile.myspace.com/index.cfm...endid=85488781

Last edited by silicon science; 02-09-2007 at 03:57 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2007, 08:53 PM   #12
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
Iskreno, meni se ovo ne svidja. Smem da tvrdim da prosecan americki demo reper moze da radi dosta bolje od ovoga.

@silicon science : Shpiri svaka cast. Hain Teny sam dosta slusao i rade dobar rep i to na svoj nacin sto je veliki plus.

Ono sto ja hocu vama ljudi da kazem je sledece. Zasto bi neko iz inostranstva kupio prosecan rep na engleskom kad moze da slusa i kupi mnogo bolje od toga? Ja iskreno ne bih ovo slushao kad mogu da slusam daleko bolje izvodjace. Imamo lep jezik i nikada nisam gotivio koriscenje stranog jezika u domacoj muzici. Cenim svaciji trud da izgura svoju pricu ali moj licni stav je da od toga nema neke koristi.

Pozdrav
Tribal_kg is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2007, 09:06 PM   #13
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tribal_kg View Post
Iskreno, meni se ovo ne svidja. Smem da tvrdim da prosecan americki demo reper moze da radi dosta bolje od ovoga.

@silicon science : Shpiri svaka cast. Hain Teny sam dosta slusao i rade dobar rep i to na svoj nacin sto je veliki plus.

Ono sto ja hocu vama ljudi da kazem je sledece. Zasto bi neko iz inostranstva kupio prosecan rep na engleskom kad moze da slusa i kupi mnogo bolje od toga? Ja iskreno ne bih ovo slushao kad mogu da slusam daleko bolje izvodjace. Imamo lep jezik i nikada nisam gotivio koriscenje stranog jezika u domacoj muzici. Cenim svaciji trud da izgura svoju pricu ali moj licni stav je da od toga nema neke koristi.

Pozdrav

ovi nashi vise zvuce pre kao Red Hot Chilly Pepers nego kao rapperi! Izmedju pevanja i rapa...i ovakvo, ladno prolazi (steta sto pesme nisu neke!)
A ako pricamo o pravom hip hop rapu, KOD NAS NIKO NE MOZE DA NAPISE TAKVE RIME I TEKSTOVE NA ENGLESKOM! pa tek posle engleski, akcenat itd...

Mislim slusao sam tonu nasih rapera, i ne mogu da sastave ni lyrics dobro , da sve lepo pase, ritmicki, da IZGOVORE u ritmu, da su im inteligenni tekstovi, da imaju foru..ima jos mnogo da se uche oko toga!

PS...Bad Copy Zoor, je vrlo blizu...ima fazon i Beogradski sindikat - alal vera..super koncept, ludilo video!!

Last edited by DaBear; 02-09-2007 at 09:09 PM.
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2007, 09:12 PM   #14
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Ima dobrih MC-ijeva po Srbiji...Da se ne lazemo, ali na engleskom ne znam...Jos nisam cuo nista impresivno na engleskom iz Srbije...
Jan is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2007, 09:55 PM   #15
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
da su im inteligenni tekstovi, da imaju foru..ima jos mnogo da se uche oko toga!

!!

Ne dao ti bog da prevodis strane textove

Sky wikluh ......... moze na srpskom da zvuci kao da repuje na engleskom .....poslusajte zadnji singl " idemo odma' "

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2007, 10:24 PM   #16
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Iskren da budem nemoze ni jedan camuga isto tako da stane na crtu Sabanu kada su krmecaci u pitanju pa sta sad!
Ocu da kazem da ima dosta domacih rappera koji su radili interesantne stvari ( na nasem naravno) i to me zanima , koga boli dz... za one koji pokusavaju na engleskom. Te na engleskom slusam, one prave.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2007, 11:11 PM   #17
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Mislim slusao sam tonu nasih rapera, i ne mogu da sastave ni lyrics dobro , da sve lepo pase, ritmicki, da IZGOVORE u ritmu, da su im inteligenni tekstovi, da imaju foru..ima jos mnogo da se uche oko toga!

PS...Bad Copy Zoor, je vrlo blizu...ima fazon i Beogradski sindikat - alal vera..super koncept, ludilo video!!
Glavni problem je nepoznavanje Engleskog. Zato i ne mogu da napisu text da ritmicki bude u redu itd. To si u pravu. A inteligencija textova, hm... Kad prevedes i te njiove skontas da su SRANJE!!! Nista bolji od nasih ovde. Fakat. A meni licno su Trance Balkan D. pesme FENOMENALNE. Hitovi ladno. Inace, pored Shpire koji je pokretac benda, bass svira Bebec, poznat kao clan u grupi "BOJE"...
@Tribal-radio sam sa Hain Teny 2 godine. Malo remixi, vecinu svirki kao tonac i Fx inzinjer(dileji na vokalima itd.). Inace, Shpira je izasao i H.T. i posvetio se Trance B.D...
Old 02-09-2007, 11:11 PM   #18
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by Max View Post

Ne dao ti bog da prevodis strane textove

Sky wikluh ......... moze na srpskom da zvuci kao da repuje na engleskom .....poslusajte zadnji singl " idemo odma' "

Pozdrav
Video spot. Super je
Old 02-09-2007, 11:13 PM   #19
Rocket Roll
Member

Rocket Roll's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Iskren da budem nemoze ni jedan camuga isto tako da stane na crtu Sabanu kada su krmecaci u pitanju pa sta sad!

Ne može ni jedna čamuga, ali može bilo ko iz Nusrat Fateh Ali Khanove škole - znači, pola Pakistana sa daljom okolinom, ako ne računamo mujezine širom sveta.

Čuo sam da B92 hoće da objavljuje sve vezano za rap, a onda je tu i PopBoks što se informacija tiče.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'."
Rocket Roll is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2007, 11:16 PM   #20
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rocket Roll View Post
Ne može ni jedna čamuga, ali može bilo ko iz Nusrat Fateh Ali Khanove škole - znači, pola Pakistana sa daljom okolinom, ako ne računamo mujezine širom sveta.

Čuo sam da B92 hoće da objavljuje sve vezano za rap, a onda je tu i PopBoks što se informacija tiče.
Nusrat Fateh-najveci ikada. Obozavam ga... "Masta masta"
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules