|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Evo link: http://profile.myspace.com/index.cfm...endid=85488781 Last edited by silicon science; 02-09-2007 at 03:57 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
@silicon science : Shpiri svaka cast. Hain Teny sam dosta slusao i rade dobar rep i to na svoj nacin sto je veliki plus. Ono sto ja hocu vama ljudi da kazem je sledece. Zasto bi neko iz inostranstva kupio prosecan rep na engleskom kad moze da slusa i kupi mnogo bolje od toga? Ja iskreno ne bih ovo slushao kad mogu da slusam daleko bolje izvodjace. Imamo lep jezik i nikada nisam gotivio koriscenje stranog jezika u domacoj muzici. Cenim svaciji trud da izgura svoju pricu ali moj licni stav je da od toga nema neke koristi. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ovi nashi vise zvuce pre kao Red Hot Chilly Pepers nego kao rapperi! Izmedju pevanja i rapa...i ovakvo, ladno prolazi (steta sto pesme nisu neke!) A ako pricamo o pravom hip hop rapu, KOD NAS NIKO NE MOZE DA NAPISE TAKVE RIME I TEKSTOVE NA ENGLESKOM! pa tek posle engleski, akcenat itd... Mislim slusao sam tonu nasih rapera, i ne mogu da sastave ni lyrics dobro , da sve lepo pase, ritmicki, da IZGOVORE u ritmu, da su im inteligenni tekstovi, da imaju foru..ima jos mnogo da se uche oko toga! PS...Bad Copy Zoor, je vrlo blizu...ima fazon i Beogradski sindikat - alal vera..super koncept, ludilo video!! Last edited by DaBear; 02-09-2007 at 09:09 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ima dobrih MC-ijeva po Srbiji...Da se ne lazemo, ali na engleskom ne znam...Jos nisam cuo nista impresivno na engleskom iz Srbije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Iskren da budem nemoze ni jedan camuga isto tako da stane na crtu Sabanu kada su krmecaci u pitanju pa sta sad!
Ocu da kazem da ima dosta domacih rappera koji su radili interesantne stvari ( na nasem naravno) i to me zanima , koga boli dz... za one koji pokusavaju na engleskom. Te na engleskom slusam, one prave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@Tribal-radio sam sa Hain Teny 2 godine. Malo remixi, vecinu svirki kao tonac i Fx inzinjer(dileji na vokalima itd.). Inace, Shpira je izasao i H.T. i posvetio se Trance B.D... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Member
|
![]() Quote:
Ne može ni jedna čamuga, ali može bilo ko iz Nusrat Fateh Ali Khanove škole - znači, pola Pakistana sa daljom okolinom, ako ne računamo mujezine širom sveta. Čuo sam da B92 hoće da objavljuje sve vezano za rap, a onda je tu i PopBoks što se informacija tiče.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Nusrat Fateh-najveci ikada. Obozavam ga... "Masta masta"
|
![]() |
![]() |