|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
JBG..... treba imati to u arsenalu, definitivno nije za vokale, normalne
![]() zao mi sto ga nisam probao za room mic, mislim da bi i tu bio interesantan... a na pojacalu, tacno uradi ono sto bi ja sa equiumom kasnije
![]() |
#13 |
Psiho
|
![]()
Osim timewarp modificiranja nije loshe otvoriti jedan clip u Graphc pitch shift editoru. Ukupan raspon se namjesti na npr. +/- 0.15 jednog tona i cjeli klip se minimalno de-tune nepravilnom krivuljom bez time correction-a.
Ja to nisam radio s gitarama ali na synth linijama i perkusivnim (tipa marimba) instrumentima sam dobio dosta simpatichne rezultate. Jasno, ni blizu ponovno odsviranom, ali bolje nego chisto pomaknuta traka za par msec.
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Ako jos nisi zavrsio ovo mislim da je najbolje uraditi sa melodyn-om[mislim da ce bolje raditi sa clean signalom] ...Ako ti trebaju vece razlike mozes nekoliko puta ponoviti "add random offset to time course" u isti mah mozes dodati i malo pitch random ako ti i to treba..
pozdrav.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |