Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-08-2007, 07:59 PM   #11
Don Solaris
Pro Member

Default Re: OB-8 (?mrc...)

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
ma ne Don DO JAJA JE OB8 DAS PUNO PARA I IMAS GA
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......... sada sam skužio šta je Cluster mislio kada je rekao "ma to je najbolji synth".

Znači totalka je rasturen !!!

Ustvari sada sam se sjetio. Pa i preko telefona si mi rekao da je jedva nekako skrpan ali da i dalje ima detune problem.

E pa zajebo si se !!!!!!!

Trebao si mi samo da kažeš: "Imam OB-8, najbolji synth koji ću prodat kad kupim JP-8".

A Tomice bi rekao: "e pa lepo... možda ću ga ja ubost..."

Ali si se žurio........

Eto ti sad......

Ja ga neću kupit !

Don Solaris is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2007, 08:46 PM   #12
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

ko je rekao da ne radi i ko je rekao da je rasturen.rekao sam da ne radi CPU reset tantal 4,7 uF koji sam juce promjenio i igrao se s OB 8 cijeli dan.....

koji si ti saker da si povjerovao da bi ti ja prodao svoj OB 8 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
skoro me i Tomo nagovorio da ga prodam...

pa nisam odlijepio ...
nov, lijep, rekapiran tuniran i ispravan OB8 s tipkama kakve drugi nemaju ( samo ja znam o cemu je rijec ) se ne prodaje...naime samo zadnjih 100 OB 8 ima drugacije tipke od ostalih OB8!!!!!! ako nisi znao

eto podatak vise pa zapisi..s time da moj OB 8 ima drugacije CEM 3340 od standardnih ( e da one koji su skuplji) da da s erija koja je i za memory moog!!!!!! cuje se jer sam svoj imao paralelno uz jos 2 OB 8 doma...

u klasicnim OB 8 je 8226 date code CEM 3340 .... moj je LATTER REV
roginator is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2007, 08:53 PM   #13
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

ajde Don no hard feelings i znas da ovo nije zlocesto ,,, ali trebas jos puno zganci popapat pa onda stici Tomu i mene u analgiji!!!!

mozda si tata u digitaliji ali jako puno jos trebas ucit o analogiji...IZMEDJU OSTALOG i da kod mene nema losih sinteva i unistenih sprava...ja to ne drzim!!!!!!

a popravljam i malo kompliciranije stvari od sirotog OB8!!!!!!

a one fore s klap klap i ostalo mozes opravdat kad izdas 5 posto izdanja koliko smo izdali ja ili Tomo!!!!

couse MUSIC IS FUCKIN MELODY and MELODY IS FUCKIN MUSIC

mislim da se s time slaze cijeli forum!!!
roginator is offline   Reply With Quote
Old 23-08-2007, 11:31 PM   #14
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

ne bi se štel mešat, u vašu turbulentnu vezu p, ali ovoliko znam:

rogina mi je pricao kako je sredio taj OB8, jos davno prije nego je i pomislio da bi ga prodao. jucer je bio prvi glas o tome. tako da to nije neka muljaza.

Don, pitao si kako se meni svidio:

mislim da je OB8 super polyanalog za onog ko nema jos 3 - 4 druga "hall of fame" polyanaloga. on sam pokriva dosta toga. to je prva liga, ne polysix ili juno. kao single board je mozda i najisplativiji od CEM sinteva. uvjetno receno, moze i mekano i tvrdo zvucati. e sad, naravno ima sprava koje zvuce i tvrdje, ili koje zvuce jos mekse. al ne oboje. kuzis logiku, ne? on po meni negdje na pola izmedju ljutitog, razjarenog OBXA i kompleksnog (matrix mod), svilenkasto-staklastog ( ) zvuka Xpandera.

beauty and the beast.

uostalom, probaj pa vidi sam .. ako se tebi svidja ili ne svidja.. to je najvaznije.

Last edited by clusterchord; 23-08-2007 at 11:52 PM.
clusterchord is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2007, 03:32 AM   #15
sRce
Pro Member

sRce's Avatar

Sta DX-7 ???

T
urbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti.
sRce is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2007, 07:28 AM   #16
Don Solaris
Pro Member

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
a one fore s klap klap i ostalo mozes opravdat kad izdas 5 posto izdanja koliko smo izdali ja ili Tomo!!!!

Ma zajebavam se. A niti nema logike da ide? prodavati taj OB-8 kada si ga več odavno mogao prodati kao ?to si prodao prethodna dva - jel tak?

Ovaj si full uredio i ostavio za sebe. It's obvious.

Don Solaris is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules