|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......... sada sam skužio šta je Cluster mislio kada je rekao "ma to je najbolji synth".
![]() ![]() ![]() ![]() Znači totalka je rasturen !!! ![]() Ustvari sada sam se sjetio. Pa i preko telefona si mi rekao da je jedva nekako skrpan ali da i dalje ima detune problem. E pa zajebo si se !!!!!!! Trebao si mi samo da kažeš: "Imam OB-8, najbolji synth koji ću prodat kad kupim JP-8". A Tomice bi rekao: "e pa lepo... možda ću ga ja ubost..." Ali si se žurio........ Eto ti sad...... Ja ga neću kupit ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MCI Master
|
![]()
ko je rekao da ne radi i ko je rekao da je rasturen.rekao sam da ne radi CPU reset tantal 4,7 uF koji sam juce promjenio i igrao se s OB 8 cijeli dan.....
koji si ti saker da si povjerovao da bi ti ja prodao svoj OB 8 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa skoro me i Tomo nagovorio da ga prodam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa nisam odlijepio ... nov, lijep, rekapiran tuniran i ispravan OB8 s tipkama kakve drugi nemaju ( samo ja znam o cemu je rijec ) se ne prodaje...naime samo zadnjih 100 OB 8 ima drugacije tipke od ostalih OB8!!!!!! ako nisi znao ![]() eto podatak vise pa zapisi..s time da moj OB 8 ima drugacije CEM 3340 od standardnih ( e da one koji su skuplji) da da s erija koja je i za memory moog!!!!!! cuje se jer sam svoj imao paralelno uz jos 2 OB 8 doma... u klasicnim OB 8 je 8226 date code CEM 3340 .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MCI Master
|
![]()
ajde Don no hard feelings i znas da ovo nije zlocesto ,,, ali trebas jos puno zganci popapat
![]() ![]() ![]() mozda si tata u digitaliji ali jako puno jos trebas ucit o analogiji...IZMEDJU OSTALOG i da kod mene nema losih sinteva i unistenih sprava...ja to ne drzim!!!!!! a popravljam i malo kompliciranije stvari od sirotog OB8!!!!!! a one fore s klap klap i ostalo mozes opravdat kad izdas 5 posto izdanja koliko smo izdali ja ili Tomo!!!! couse MUSIC IS FUCKIN MELODY and MELODY IS FUCKIN MUSIC mislim da se s time slaze cijeli forum!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ne bi se štel mešat, u vašu turbulentnu vezu
![]() rogina mi je pricao kako je sredio taj OB8, jos davno prije nego je i pomislio da bi ga prodao. jucer je bio prvi glas o tome. tako da to nije neka muljaza. Don, pitao si kako se meni svidio: mislim da je OB8 super polyanalog za onog ko nema jos 3 - 4 druga "hall of fame" polyanaloga. on sam pokriva dosta toga. to je prva liga, ne polysix ili juno. kao single board je mozda i najisplativiji od CEM sinteva. uvjetno receno, moze i mekano i tvrdo zvucati. e sad, naravno ima sprava koje zvuce i tvrdje, ili koje zvuce jos mekse. al ne oboje. kuzis logiku, ne? on po meni negdje na pola izmedju ljutitog, razjarenog OBXA i kompleksnog (matrix mod), svilenkasto-staklastog ( ![]() beauty and the beast. uostalom, probaj pa vidi sam .. ako se tebi svidja ili ne svidja.. to je najvaznije. Last edited by clusterchord; 23-08-2007 at 11:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Sta DX-7 ???
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma zajebavam se. A niti nema logike da ide? prodavati taj OB-8 kada si ga več odavno mogao prodati kao ?to si prodao prethodna dva - jel tak? Ovaj si full uredio i ostavio za sebe. It's obvious. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|