|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
^ja ti rekoh da sam chuo da postoji.. ako nadjesh ***** verziju, zamolio bih te da mi prosledish linak na pm..
![]() hvala Sale Last edited by lesha; 16-08-2007 at 08:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Pomak u kvalitetu sigurno jeste ali s obzirom na svrhu (TV emitovanje, u boljem slucaju i DVD), nema uopste potrebe za nekim "prefinjenim" alatima.. Meni uvek najvecu muku zadaju vestacki prostori, eventualno bih o tome razmisljao... Ako imas WAVES - EQ, Compressor i Limiter ne bih menjao.. E sad, ako ces sprave koristiti i za muziku, onda sto da ne... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
Quote:
za prostore mi odlicno sluzi TC4000, makar neznam kolko ce bit vremena za ozbiljnije zahvate.. npr. kad sam radio jedan film, i poslije nasnimavao njemacku verziju (kad se prodao), uspio sam potpuno imitirati realni prostor sa seta od hrvatskog dijaloga, da bude isti za ?vabe. maltene nije bilo razlike. za take stvari TC je perfektan alat. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
za tu neku cistinu iz svog minimalnog iskustva bi ti preporucio oxford paket i vozi ,sto manje budzis manje ces imati glavobolje :]]]]]] ili cak na kraju krajeva normalizuj i a u pm :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
Hvala na odgovoru ![]() Quote:
Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Hehe, pa bas je super fora kad napucaju spicu za reklame. Evo na Pinku... ako je film neko sranje ja obavezno zaspim i onda kad pocne spica ja se uhvatim noktima za plafon
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Max
Ja koliko znam,Vocalign u native verziji ima neko oganicenje u duzini editovane sekvence za razliku od TDM vezije...za dijaloge prolazi,ali jesi li probao da ga koristis u muzickim projektima (na pratecim,reperima,itd.)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
^tu vocalign radi ki zmaj..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
mod?rateur analogue
|
![]()
cao ljudi, vezano na ovaj projekt dva pitanjca, malo off-topic ok DSP-a ali gori mi pod nogama...
![]() ima li ko stogod dobrih smijehova, za sitcom mi treba ono a la Friends, Seinfeld itd. kad se publika smije.,,?? imam bbc, sony i sound ideas 6000 - tu sam uzeo sto se dalo, al mi je to premalo za viarijacije. sve je nesto prenabrijano, treba mi onih usputnih , smijehova slabijeg intenziteta pa do srednjih. ovih urenbesnih ima .. i druga stvar, skinuo sam Garritan Jazz Big Band,, ali me nesto jbe njihov Key*** ..rusi se kad treba da ispuca auth.. ima li neko Key*** koji radi za to...? hitno mi je moram predati špicu za seriju u roku par dana, a brassovi su mi sa Vienne (potpuno neprikladni za to) .. ![]() ![]() ![]() pozdrav t Last edited by lesha; 28-08-2007 at 01:09 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji plugin je dobar izbor kad se radu narodnjake | saki | Audio Software | 15 | 01-11-2005 08:35 AM |
PLUGIN koji jedan ljudski glas pretvara u nekoliko... | Shady | Audio Software | 15 | 30-09-2004 09:15 PM |