|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Na digidesign site-u postoji ona tea ITB vs. OTB i tko hoće može poslušati. Mislim da je ono jedini pravi način usporedbe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
skidam.napraviti cu doma itb mix i cim malo ulovim slobodnog vremena u studiju otb te opisati nacin rada te vrijeme utroseno na mikseve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
evo napravio sam itb verziju miksa,nije bas najbajnija ali posluzit ce svrsi.vrijeme utroseno oko 2 i pol sata.krajem tjedna mislim da cu uspijet naci slobodnog vremena pa cu napravit otb u istome vremenu sa istim ne bas prevelikim trudom cisto da i sam vidim koja ce biti razlika te napisati koja oprema tj pluginovi su koristeni.
http://www.box.net/shared/8cfbkgsebc |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
poenta itb vs otb je, brate moj, da ti budu svi parametri isto podesheni pa da se gleda koja je koja i koja je bolja..
bar ja to tako kapiram.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ovi iz digidesigna i wavesa su čak obrtali faze i namje?tali pluginove da zvuče ?to sličnije analognoj opremi i to je najbolji način... Barem ja tako mislim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
ja znam da mogu postici istu kvalitetu zvuka miksa itb i otb tj da svatko moze samo je pitanje koliko vremena ce mu trebat i jedina razlika koju sam do sada skuzio radeci otb je da puno brze dodem do zeljenih rezultata i bas zato sam pokusao ne previse vremena potrositi na itb miks i isto toliko cu na otb.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Cena snimanja u Beogradu | RokStudio | Razno | 9 | 02-08-2009 08:04 PM |
Tehnike snimanja bubnja | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 25-02-2006 07:17 PM |
Mikrofoni::: napredna tehnika snimanja gitare | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 23-06-2003 10:44 PM |