|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
digisound80 koristi jako puno CEM-ove koji ko?taju uhuhuhuhu puno. po 40$ komad. al to se zakon čipovi
![]() MOTM format je za mene overkill. to mi je fakat ogromno i veliko. nemam ja kuda sa tim. tako da sam odlučio ići na frackrack format sa bananama (Serge). ako će bit modula sa normaliziranim konektorima nekako ću se već snać...ili male jackove ili banana + switch... lako za to..to ću u hodu sredit kad dođem do toga. @roginator sve 5, idemo dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
E, da. Ja bih isao na najmanju mogucu varijantu, jer nemam bas prostora. Kolika je dimenzija te najmanje opcije. Barem okvirno ako znas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MCI Master
|
![]()
wisina 6HE sirina 14 HE dubina oko 5 HE
eto ja nemam namjeru radit PORTABELU ![]() ![]() ![]() MODULAR JE SAMO AKO JE VELIK I MASIVAN I VELIKI KNOBOVI, 6,3 bananosi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MCI Master
|
![]()
mislim da je 1 HE...43 mm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Nije to ni tako veliko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
JA SAM ZA!
Par ideja: Mislim da bi system morao imat dva razlicita filtera - jedan low pass i jedan MULTIMODE , slicno ko na System 100m ili Andromedi VCOji bi mogli imat soft/hard sync Envelopes - reverse polarity MIDI - ne trebam Zasad to .....lets proceed.....pitat cu ja jo? par likova u LJ ako su zainteresirani....
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modular corner | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 14-02-2008 08:32 AM |