|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Dali neko zna dali su u Zero-G NOSTALGIA skinuti svi preseti sa Oberheim Matrix 12 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Naravno. Evo ja poklonio svoj Matrix 12 drugaru za 1 hard disk 150 GB i par DVD-ova sa samplovima. Ne treba mi od kada sam nabavio Nostalgia od Zero-G.
Definitivno preporučam!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Hvala Don Solaris da sam znao kupio bih ja taj Matrix 12 ali kako ka?e? da su svi preseti skinutu u Nostalgiji moraću je nabaviti pod hitno , jel ima u HR negdje za kupit i koja je cijena ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ja skino od pirata.
Ma nevalja taj Matrix. Bezveze sint. Ima maltene 500 kila. Mrzilo me da ga stalno vučem sa sobom, pa sam ga dao. Nemam pojma kolko to đubre uopće vredi... koliko para nudiš, pa ću pitati drugara, jer on isto nešto filozofira, umesto da svira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MCI Master
|
![]()
KAJ STE VI SVI ODLJEPILI....
MATRIX 12 vrijedi pun K para... i jebeni je sint Don ako si ga dao onda ti nije dobro definitivno ![]() a ako se zajebavas onda nemoj coveka navlacit matrix 12 ( ne matrix 6) vrijedi 2o00 - 3000 eura |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Vidi ?ta drugar tra?i ali ako je 100 % da Nostalgia ima sve presete od Matrixa 12(dali stoji? iza ove izjave po?to mi jedan kolega reče da to nije istina) ići ću na software varijantu , ne bih da ga bez veze uzmem , vidim da si iz Zagreba ja sam iz Sl.Broda slijedeći tjedan dolazim u ZG pa ako bude? imao vremena da mi demonstrira? Nostalgiu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
mislio sam mozda su stare stare ritam masine , wurlie itd.. inace ne koristim synth sampleove, tako da ni neznam dali to ima Matrix 12. u svakom slucaju preseti na matrixu, oni originalni iz 85-te, nisu uopce relevantni u odnosu sto ta sprava zaista moze.. vrlo konzervativni. jednom, kad zavrsim pricu sa OBX-om koji jos mora da se servisira i dopremi kuci, ako bog da love i vremena, ce mozda ipak da padne jedan Xpander (m12 je prevelik i preskup). jedan od tri oberheima koja, po meni, stvarno vrijedi imati. ovo sam vec postao jednom prije , demo od lika koji je stvarno dobro prokuzio xpander. vrlo specifican karakter analogije: http://www.noisefactory.de/audio/Xpander_Demo.mp3 Last edited by clusterchord; 29-09-2007 at 12:20 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland D-50 demo | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 22 | 11-11-2011 10:19 AM |
Roland JD-800 demo | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 22-06-2009 11:16 AM |