|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
^odradio sam ja vishe od 40, brate..
a ovu pesmu slushaj.. hmmm.. kao.. hmmm.. kako se beshe slusha ona? KAO MUZIKA! damn, brate.. shto se tiche zanra, to su nas drugi ljudi sa velikim muzichkim iskustvom tako krstili.. zato shto imamo beatove kao crystal, a u sushtini je electro sa orkestrima i zivim instrumentima.. edit: nisam se naljutio, niti se osecam prozvano.. opusti se.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
nemogu da komentarisem stilove koji mi nisu poznati....a kao muzika, hmmmm... nije mi nesto specijalno, da bi ga okarakterisao kao pravac za sebe... samo radi i bice nesto.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
hvala..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
I ja bi se slozio da nije big beat, ni elektro....
Necu sad da mudrujem oko kickova, snerova itd... Cak mi ni muzicki ne lezi, tj nalazim harmonije pomalo izlizanim, bez uvrede.. Ali isto tako vidim potencijala u tebi kao tehnicaru/autoru! ETO! ![]() Samo furaj...
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozz
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Uz ovakvu temu (barem ja tako mislim) bi bolje isao neki meksi ritam, ili barem mekshi snare, koji nikako ne ide ovde. I stvarno, otkud ti ti "elektro" i "Big beat"? Ovo nema veze sa tim (nije u negativnoj konotaciji), vec je pre "fuzz klasika"
![]() ![]() ![]() Nije lose, u svakom slucaju, ali mislim da ima tu jos puno posla da bi ispalo dobro. Last edited by silicon science; 13-08-2007 at 08:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
ako hocesh da bude zheshce , a rek'o bi po zanru koji si naveo da to zelish ,
onda mora da bude vishe hihat-a ... da ide stalno - cccccccccccccccccc - ... a i synth elektrichne gitare kazu da bi pesma trebala da bude neka zestina...
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() bez uvrede, naravno.. shala mala.. btw, zzanr.. ma to je po drugim pesmama.. ne pitaj mene zashto su nas tako okarakterisali.. mada, ja bih to (kao i neki ljudi sa ovog foruma) svrstao u: romantik elektro breakbeat.. ![]() al' shta ja znam.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
shto se tiche snare-a - meni bash ide jer razbija klasichan shablon. i iako je lagana pesma, dobosh je dizze.. otud i onaj "break" u pesmi.. (koji ide uz potpuno laganu melodiju) ne kapiram poslednju rechenicu.. ![]() ![]() ![]() nikad nisam voleo da budem u sredini.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Electro-Voice 478 | Sava | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 24-10-2009 04:51 PM |
electro | noonchaka | Promocija radova | 6 | 19-05-2009 09:23 AM |
electro rock | noonchaka | Promocija radova | 8 | 25-03-2009 04:03 AM |
Electro Don't Stop!!!! | Direct Control | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 23-11-2008 09:19 PM |
Electro Voice ZX3 | boom.trass | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 01-10-2008 12:07 PM |