|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() poslao sam im sinoc pm , sorry sto se nisam javio na chat-u bio sam okrenut ledjima tj na drugom kompu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
da li neko zna gde moze da se uzme 16V 25w 1000mA AC adapter????
probao: BG elektronik radio klub mikro princ sky mitros .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ima jedna radnja preko puta Kalenic pijace tj. otprilike preko puta ulaza u garazu... prodaju svasta (baterije punjace i sl.) a imaju ogroman izbor adaptera, ja sam nasao adapter za sint koji nigde drugde nisam mogao da nadjem... probaj...
Pozz
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
CAREEEEE!!!!! da da da da, ne bih se setio toga, prodjem 2x minimum dnevno tuda. inace, adapter mi treba mi za presonus HP4...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, pa barem to nije problem, na svakoj posteno napravljenoj spravi pise na ulazu DC, pa neznam koliko volti, pa polaritet (dal' je minus spolja ili unutra) reeeetko koja sprava ima tako specificne zahteve da ne moze da se za istu nadje ili prilagodi standardni adapter. Ne bojte se "viska" miliampera, to ne moze da skodi, al' je polaritet kod vecine sprava vazan, i na to treba paziti. Man'te ona upozorenja u stilu: Use only WXQB11-prs3A adapter, mnogo se iskenjavaju da bi vas naterali da kupite njihov skup "originalni" adapter...
![]() |
#16 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
U rangu zidnih adaptera, "bezbedna" je svaka veca ili ista vrednost za maksimalnu struju (miliamperi, amperi, mA, A,...), pod uslovom da je istinita.
pozdrav bogi
![]() |
#18 |
Vibrator
|
![]()
pitam za adaptere za sintisajzere, midi klavijature na primer.. da li nesto moze da im se desi ako stavim adapter sa jacom amperazom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Samo je "voltaza" bitna da ne bude "preterana", odnosno trebala bi da bude tacna. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofonski stalci i adapteri...? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 03-03-2008 03:19 PM |