|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Jer imao ko priliike da ga isproba? Kako zvuci? Chuo sam neke price da nmema veze sa Moog zvukom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
pa ono demo sto sam cuo je OK
ali to nije moog u pravom smislu rijeci po soundu...malo je tanak u odnosu na VOYAGER, a kamoli u odnosu na mini...mada ima taj moogov filter jako slicno, ali ne bas debelo kako sa zove.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Cena je vrlo pristupacna. Dvoumim se sta da radim-da skupljam kesh za Voyagera ili da kupim njega...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
meni se ne svidja. nit je dole pravi bas, niti je gore mekan. vise plastican iravan.
voyager zvuci puno bolje, svirao sam roginatorov. makar ni on nije minimoog. slozili smo se oba bez puno diskusije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Da. Voyager je preskup ipak, pre bi kupio minija i sredio ga... Videt cu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
E jesi zapeo ko smrt na babu
![]() Rekao sam ti da sam ga probao u Minhenu i da ne vredi tih para, ali ni malo. Analogija zarad analogije, vrlo ne zanimljivo. Ili POLY EVOLVER il VOYAGER nema trece ( najbolje oba zajedno ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Moog Voyager i Little Phatty II | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 32 | 21-03-2008 08:39 AM |