|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Ajd nam sviraj malo Rob Hubbarda
![]() ![]() Svaka cast za SID mashinu ,ma ljudi Fibra je genije - napravio covek od C64 midi kontroler za NI Traktor DJ Studio :o :o ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Respect!
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
demo super zvuči (osim ritma koji mi zvuči onako tanko-modulski)..slide je ODLIČAN..synth ima zanimljiv zvuk..voleo bih da ga čujem u nekoj drugačijoj izvedbi tipa sporiji minimalni techmo ili elektro..
![]() |
#14 |
Vibrator
|
![]()
preslusao sam i cini mi se da mu fali visokih frekvencija a i onih najnizih, ali bojim se da je to zbog samog sid-a.
inace bi mogao neki demo bez ritma (ili samo sa bd) da bi culi synth kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
@lesha
NP, nije to toliko off topic, mada vec ima dosta dobrih TB emulacija. Delovi koristeni u originalnoj 303ki su dosta stari i tesko se nalaze. SID ima daleko vecu upotrebljivost jer nije samo basslinija. Sto se tice frekvencija, pa nebih rekao da mu bas fale. Demo koji si cuo je demo feedbacka (audio izlaz na ulaz SIDa) i nije referenca ni bass linije, ni opsteg frekventnog raspona same masine. U svakom slucaju, napravicusvoj ja jedan demo kad stignem. Malo mi je tesko da se organizujem jer pored stalnog posla nemam previse vremena, koje uglavnom trosim na nekoliko projekata (Macki Control emulacija, FM sint, sekvencer...) A, ni devojka ne sme da se zapostavi ![]() @srce E, hvala. srce si ![]() ![]() @DADDY Z pazi, ritam i nije njegov... ![]()
Pozdrav, Sasa Last edited by Fibra; 27-07-2007 at 03:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Vibrator
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
vrh ! svaka (analogna) mast :]]]]]]]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
Meni licno sve ove sprave sa acidvoice-a dobro zvuce iako ne zvuce isto, ali svaka ima nesto svoje, i sve bi ih rado posedovao ![]() Krajnje vreme ja da prebolimo TB i pomirimo sa cinjenicom da verovatno nikada necemo kupiti original, a ako imamo srece da kupimo neku emulaciju da se ponekad izivimo i iscvrchimo za ona stara vremena - super!
Pozdrav, Sasa Last edited by Fibra; 28-07-2007 at 01:43 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Endorphin, Data SID & Woody (samples) | Fibra | Obavestenja | 0 | 08-08-2007 09:58 AM |