|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
cAAc, ne znam koliko ti je godina, ali duboko verujem da ti je jos rano za depresiju bilo kakve vrste, pa ne moras da je manifestujes na ovaj nacin.
Inace nije ti losa boja bass gitare...koja je? Poz.
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
Evo sad ozbiljno malo ,promenim dosta raspolozenja u toku dana i manje vise pomirio sam se sa sudbinom mada sam u svadji sa samim sobom ali sa depresijom(bar sa onom pravom) sam zavrsio (ili je bar tako sad ,i 28 god mi je) .Znam da nema nade ali jbga ima i gorih slucajeva .
To je odsvirano pre ne znam koliko godina kada sam se tripovao malo vise i dovlacio ljude koji sviraju kod drugara da se snimi nesto .Nisam siguran da li je ovo svirao Krle ili decko koga vidjam po kraju ,a video sam ga na slikama sa nekim od vas forumasa (mislim da ima i neka fotka sa exita de on svira bas ,kad budem raspolozen prelistacu fotke pa cu da ga pokazem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() Evo ga pored Peruna ,to je davno bilo i tad je kidao ,mogu da zamislim sta sad radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|