|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Ne koristim Skype, ali mogao bi vec jednom da uzmem neki Mic i da ga instaliram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Pocni da koristis.... lepa stvar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ovo nije uopste daleko od Jarre-a, stvarno odlicno, drago mi je da ima dobrih novih ljudi koji se bave ovom muzikom...
![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Solidan je album skroz, iako je decko u nekim trekovima kopirao Jarreove aranzmane - dao je svoj autorski pecat i sve je odradjeno "virtual" ,znaci pluginovi i CME UF kontroler...Mozda lik nema ni za monitore
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() ![]() Ovo je ok... sto se decko trudio i tako dalje. ...ali on nije pobego nimalo... malo, malo pa kroz kompoziciju cujem original Jarre... Jos mu se album zove Equinoxe... ![]() To sam isto hteo da kazem i fischek-u posto vidim da decko pomalo komponuje... Radi samo muzicki pravac koji osecas... koji ti najvise lezi posto tu onda nema "kopiranja", a i sam ti ces biti ispunjeniji (sto je najbitnije) kad ih slusas ili izvodis... ![]() ...imam ja sve diskove i koncerte od JMJ koje gledam vrlo radi po hiljaditi put... odraso sam uz Vangelis-ovu muziku... pa opet kad mi dodje momenat posle slusanja i odlucim da nesto izkomponujem ...pocnem u tom fazonu i na kraju sve zajebem i prilagodim kako meni najvise lezi... ![]() p.s. Neznam sto sam ovo uopste napisao... valjda me ovaj klinac ELEKTROLIN iznervirao sto je preterao sa kopiranjem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
bez brige
![]() Elektronalin - **bem li ga on covek voli Jarre-a, pa je napravio nesto sto jedan batica na blah blah forumu opisuje kao Jarre samo sa pogresnim rasporedom nota na koji se eventualno naviknes, pa ti bude ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Hahaha, pa dobro, meni zvuci kao dobra improvizacija Jarry-ja, ali naravno, nema govora o originalnosti i necemu novom...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|