|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
igor iz artista mi je uvek bio od pomoci.. i uvek je imao vremena (iako ga nije imao) ![]() svaka chast choveku.. pogotovo shto odgovara na mailove.. i za preporuke.. ma sve.. CHovek sa velikim CH ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Da, Digital Cave na prvom mestu, u Artistu uglvnom izadju u susret (mada se moze desiti da nemas srece), nisu losi ni u LyraStyle, ovo ostalo je za plakanje ....
A kada se setim Virginove prodavnice, udjes pa biras da li da sednes za Virus ili Nordlead, ili ukljucis neke monitore, gitru, probas bubanj ...... Ako se kod nas otvori prodavnica sa takvom uslugom ima da pozatvara sve ostale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
pre pola sata sam bio u sky-u, da probam Radias i KP3. Prodavnica je prazna.. Na spratu su poluotvorene kutije, tr i x50 koji stoje na tim istim kutijama.. Shta se deshava?
momak shto radi je sasvim ok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
I ja imam negativna iskustva sa Sky-em. Posebno isticem Stevana Nimcevica, koji je prvo rekao da imaju ono sto zelim i uzeo mi kaparu, a onda me je zvao, rekao da ipak nemaju i pokusao da mi uvali ono sto nisam hteo. Krajnje neprofesionalno, Krajnje. Svaka cast njemu kao sviracu ali kao trgovac je...
![]()
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
ne znam shta je ali moram da idem za bg da bih probao te sprave..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Hvala na razjašnjenju - da, znam iz viđenja obojicu.
Kao sidenote, Sky je zaista bukvalno shvatio svoj "hotline call centre". Pola razgovora sa njima bi trebalo da se naplaćuje 50 dinara po minutu: Anđelko: Daaaah.... Mušterija: Ćao. Pričajte mi o novom Tritonu... Anđelko: Daaaah... šta želiš da znaš... veliki je... snažan... Mušterija: Oh...
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
pridruzujem se kritikama. prezirem muzicke trgovce u srbiji, ali za to ima samo tri objasnjenja - a to su dva - srbija!
nisam imao do sad kontakta ni sa jednim od tih "vecih" dilera a da nisam imao negativno iskustvo. da mi nije 48satovnih epizoda prevrtanja radnji naopacke po njujorku kao lek, verovatno bi odavno prestao da se bavim muzikom ovde. kao jednu od mojih najupecatljivijh anegdota izdvojio bio WIZARD ELECTRONIC, koji su me 6 meseci(!!!) zavitlavali za CD sa katalogom! CD-R! eeej!! i to njihovom cuvenom recenicom "EJ, NE MOGU SAD, NA TERENU SAM!" ![]() ![]() ![]() Dok, npr, jednom u zivotu se odlucno smislim, stavim pare i dzep i krenem putem SKY-a da kupim mikrofon, ali ne! oni nemaju Shure 58 bez prekidaca! Nigde. Bruka i sramota! Kupio sam ga u US. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cene materijala | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 27 | 06-03-2017 03:54 PM |
Cubase 5 cene?Artist? | darkstar | Audio Software | 16 | 10-04-2009 10:40 AM |
Cene na ARTIST sajtu... | DADDY Z | Razno | 15 | 20-10-2006 10:24 AM |
cene za padanje u nesvest | nixylive | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 15-09-2003 01:37 PM |