|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Necu da pricam napamet ali mislim da su mi pominjali cenu oko 2000 plus/minus 50 eura .
Nazovi KAWAI centar pa ih pitaj, posto se sada moze kupiti samo u vidu porudzbine jer vise nece da ga drze u radnji posto im nije isplativo. Moj sam platio vrlo povoljno samo zato sto je bio jedini komad u zemlji koji su svi drnadli a niko nije hteo da se odresi...dok se ja nisam pojavio ![]()
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
@Moritz
Kurzweil, Kawai, kRME........ ![]()
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
I ja sam tako isto kupio MP4, stajao je u Liri u Beogradu i niko ga nije kupio a onda su ga vratili u NS i tada sam ja naisao i kupio ga za cetvrtinu nizu cenu. Svakako su klaviri (i MP4 i MP8) van konkurencije ako uporedimo sta nude za svoju cenu (naravno svaki za svoju)! Sve preporuke!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
@ OFF .....
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zasto volim Kawai K4 :))) | Daemian | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 19-10-2007 09:10 AM |
Kawai MP8 | Dario | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 02-05-2006 11:27 PM |
Kawai ES1 Digital piano ??? | hrza | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 21-04-2006 05:31 PM |