|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Bubanj je ipak JEDAN instrument sa puno elemenata... Jednom sam jednog vrhunskog bubnjara sa vrhunskim bubnjem ozvucio sa dva mikrofona, a zvucao je bolje od svih drugih setova ozvucenih sa 8+ mikrofona...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
MAO
|
![]() Quote:
E to je tek posebna prica ![]() Jedan mali hint za bubnjare - uzmete obican diktafon ili jedan mikrofon, stavite ga u ugao sobe u kojoj vezbate, i kada na njemu bude sve zvucalo ok (balans glasnoce delova bubnja), nema tog snimatelja koji ce vas snimiti lose. Problemi su najcesci sa upravo tim balansom.. neko bije samo cinele, neko ne ume da ih svira, neko kolje dobos, neko izvlaci iz njega tacno ono sto treba.. svaki dobos (dimenzije) zahteva drugaciji pristup sviranju i udaranju (dinamika i pozicija).. a o stimovima tek da ne krenemo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Bash tako. Imao sam srecu da se u jednom vrhunskom studiju igram sa kanalima koji je snimio jedan od najboljih svetskih bubnjara - bilo koje dugme na eq od mixera bilo kako da se okrene (u razumnim granicama), ne uspeva da pokvari zvuk - on bude samo drugaciji, ali opet je sve super
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
Ma nema ,dzabe , ako je "bubnjar" ogranicheni majmun (kao shto uglavnom biva) , nece mu pomoci nijedan hint ,ni skidanje klipova sa neta raznoraznih Joey-a Jordison-a ![]() ![]() Ja sam 3 godine koristio jedan par palica...
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam 3 godine koristio jedan par palica...
ti si decko talentovan, bez uvrede ali u nicku ti pishe ![]() ne kazu dobar bubnjar zlata vredi ![]() ako je bubnjar dobar, meni nekako sve posle lakse... vazno je da mogu da se oslonim na istog, i da mu verujem a onda je to pola posla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Tek sad vidim da si iz Valjeva. Kad budem nesto snimao, zvacu te, nismo daleko ![]() Ne mislim da sviras, nego, ako ti znaci kao iskustvo......
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 09-05-2007 at 10:40 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
Uh :o! Jok ne znachi! Nisam u zivotu bio u studi-u ![]() Dobro , josh sam delimichno mlad...mada kad pogledam , ja sam usho u trecu!:o deceniju zivota... ![]() 'De si ti , u Pozhegi ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bubnja | OFF | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 17 | 08-04-2009 11:49 PM |
Snimanje bubnja | Kirdan | Dizajn i konstrukcija studija | 41 | 29-07-2008 10:42 AM |
mikrofoni za snimanje bubnja | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 01-08-2007 09:55 AM |
Prostorija za snimanje bubnja? | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 25-01-2005 12:06 AM |