|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
ja i dalje ne naslucujem progres u ovoj diskusiji.. i dalje se vrtimo oko ZASTO
![]() al ajd sad. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Nisam probao i nemam iskustva sa quadcore procesorima (imacu kada za to dodje vrijeme, odnosno kada Vista bude OS koji cemo masovno koristiti za audioprodukciju, a to je za godinu dana minimum), jer potrebe za istim, u ovoj bransi stvarno nema trenutno. Volio bih da ti mogu direktno pomoci, ali dok ne vidim masinu i dok ne budem radio sa njom izvjesno vrijeme, necu znati da li su ti problemi rjesivi. Usput, ostavicu jos jedan link gdje se vidi i graficki ono o cemu sam pricao: nesrazmjeran skok performansi u odnosu i na to da imate duplo veci broj jezgara u odnosu na Core2 (nesrazmjera u cijeni kostanja necu opet pominjati): http://www.benchmark.co.yu/modules.p...32&oliver=4108 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
ok, krecemo se.
DA LI bi mogao da probas da testiras RuDAW sa NUENDOM 3.2 i vidis da li radi slicne stvari, posto sam vec dobio takve prijave. Sto se mene tice, veoma bih ti rado dozvolio da mu uzmes bris iz grla ukoliko si u prilici.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
|
![]() Pa vec sam ti rekao da nismo naisli na probleme. Nuendo 3.2 cak i zajedno sa gomilom starijih VSTi uglavnom savrseno radi (ako i bude poneki glitch ili zakucavanje, to nije do toga sto je core2 u pitanju, vec zbog loseg plugina ili lose "sredjene" zastite, i taj problem se svakako manifestuje i na obicnim masinama).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrator
|
![]() Idemo po redu...sta si sve probao do sada da uradis kako bi otklonio problem. Zaintrigirao si me, pa daj da vidimo sta mozemo uraditi. Postoji mogucnost da to sto se tebi desava uopste nije do procesora...e sad, najlakse bi bilo kada bi od ljudi od kojih ste uzeli komp trazili da vam privremeno namontiraju jedan E4300 ili bilo koji jeftiniji Core2 (ili barem neki obicni jednojezgarni), pa da vidite odmah sada odmah
![]() Mogu i ja da navrnem do BG-a pa da isprobamo tu kombinaciju (ako imas brz net, siguran sam da cemo rjesiti problem, ukoliko je on rjesiv), samo sto ce to tvoje gazde da kosta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
jebga, gazda nema, ovo ja atelje koji drzim sa drugarom, koji obezbedjuje opremu dok ja obezbedjujem prostor. Tako da od te vrste rabote tanka fajda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|