Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-04-2007, 01:04 PM   #11
InsaneEyes
Pro Member

InsaneEyes's Avatar

Default Re: How good do your demos have to be.... i sl. filmići na tu temu

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
Kome je prodao 27 miliona ploca?
Deci uzrasta ispod 16 godina?

Azijsko trziste...

Uglavnom Kinezima

EDIT:

koji su mnogo opusteniji od nas sto se tice emocija i muzike
kao zabave ili umetnosti uopste, nevezano za uzrast

Last edited by InsaneEyes; 15-04-2007 at 01:06 PM.
InsaneEyes is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2007, 01:10 PM   #12
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by InsaneEyes View Post
Aqua, danski bend poznat po hitovima "Barbie Girl" , "roses are red" i "candyman" je prodao 27 miliona ploca....

Zar to nije umetnost?

Ja smatram da jeste, nije lako napraviti kuku... cak i Madonna je
toga svesna u poslednje vreme.... Ima sve ali vise nema pesme

jadna, jadna umjetonst ako bi smo je tako mjerili isto jadna kao ona Bodlerova muza...
pobogu, jedno je umjetost a drugo poslovni uspjeh!!! Ako bi tako bilo onda bi MekDonalds i Bil Gjets ušli u istoriju umjetnosti kao velikani. Kako je krenulo i kako se sve izopačilo taman će se moći kupiti titiula "priznatog umjetinka"!!! mada, to već i može!! o , bože čuješ li vapaj moj!:o :o

Za mene je madona simbol izopačenosti i pada umejtonsti! . Simbol trulog zapada i katastrofalnog sistema vrijednosti! Žena u prilično ozbiljnim godima koja se sve nešto guzi, krebeči i krevelji ne bi li zaradila još koji dolar i "osvojila koje još teenagersko srce" Ako bude svijeta i vijeka i trunke uma, Madona i slični ga neće ni priviriti u "istoriju umjetnosti". Madona je umjetnica isto koliko i Ceca ili Seka Aleksić!!! A ako neko tako doživljava i toliko vrednuje umjetonst- OK! ja nemam onda šta više tu da dodam! To je meni vrlo, vrlo tragično što ljudi ovdje pljuju na naš "turbo folk" a neki bjelosvetski "turbo folk" im je kao kvalitetna muzika i umjetonst! Duboka, duboka zabluda! To što je Madona zgrnula lovu i slavu - samo da smo zdravo- prosto joj (im) bilo!

kad već pominješ kineze i azijate.....doboro bi bilo da se malo prelista šta veliki kineski filozofi prije 3000 godina kažu o muzici i kako je doživljavaju!!! mada koga više briga za to u ovoj našoj bolesnoj eri u kome se samo cijeni novac, novac!

edit- mada sve ovo više nema veza sa topicom al ajde..baltazar kralj off topica i baljezagrije i stvari koje apsolutno nikom nisu potrebne niti koga zanimaju još jednom je briljirao u punom sjaju ))))

aj živi bili!!!

Last edited by balthazaar; 15-04-2007 at 01:26 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2007, 01:27 PM   #13
InsaneEyes
Pro Member

InsaneEyes's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
kad već pominje? kineze i azijate...j...doboro bi bilo da se malo prelista ?ta veliki kineski filozofi prije 3000 godina ka?u o muzici i kako je do?ivljavaju!!!

Kineska opera i Japansko Kabuki pozoriste od pamtiveka su
karakteristicni po ne tako drasticnom razdvajanju "Umetnosti" i "Zabave"

To je moja poenta iz predhodnog posta...

opusteno

now playing: Madonna - Burning Up
InsaneEyes is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2007, 01:29 PM   #14
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by InsaneEyes View Post
Kineska opera i Japansko Kabuki pozoriste od pamtiveka su
karakteristicni po ne tako drasticnom razdvajanju "Umetnosti" i "Zabave"
pogledaj ti malo bolje šta kažu "vječni kineski duhovi o tome" pokušaj da nadješ Konfučijeve rasprave o muzici!!! možda sam ja apsolutno poblesavio i posketašio ali nešto mnogo više vjerujem takvima nego show bizu-a

ma opušteno sasvim

uživajte ! poz!!!
Old 15-04-2007, 01:56 PM   #15
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

ljudi,odmorite se od muzike ! poblesavili ste skroz naskroz ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2007, 02:50 PM   #16
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
jadna, jadna umjetonst ako bi smo je tako mjerili isto jadna kao ona Bodlerova muza...
pobogu, jedno je umjetost a drugo poslovni uspjeh!!! Ako bi tako bilo onda bi MekDonalds i Bil Gjets ušli u istoriju umjetnosti kao velikani. Kako je krenulo i kako se sve izopačilo taman će se moći kupiti titiula "priznatog umjetinka"!!! mada, to već i može!! o , bože čuješ li vapaj moj!:o :o

Za mene je madona simbol izopačenosti i pada umejtonsti! . Simbol trulog zapada i katastrofalnog sistema vrijednosti! Žena u prilično ozbiljnim godima koja se sve nešto guzi, krebeči i krevelji ne bi li zaradila još koji dolar i "osvojila koje još teenagersko srce" Ako bude svijeta i vijeka i trunke uma, Madona i slični ga neće ni priviriti u "istoriju umjetnosti". Madona je umjetnica isto koliko i Ceca ili Seka Aleksić!!! A ako neko tako doživljava i toliko vrednuje umjetonst- OK! ja nemam onda šta više tu da dodam! To je meni vrlo, vrlo tragično što ljudi ovdje pljuju na naš "turbo folk" a neki bjelosvetski "turbo folk" im je kao kvalitetna muzika i umjetonst! Duboka, duboka zabluda! To što je Madona zgrnula lovu i slavu - samo da smo zdravo- prosto joj (im) bilo!
Nismo mi nista bolji od "trulog zapada". Shta vise, mnogo smo gori. Citiram Ramba: "Kod vas lupe porez kad je jaka plata, a kod nas ti uzmu crno ispod nokata". E moja Djenis
A i ta utopija dobrog balkanskog zezanja i "duhovno" pre "materijalnog" ce za 5 godina biti proslost za kojom se zali.
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2007, 02:54 PM   #17
milos
Pro Member

milos's Avatar

Quote:

edit- mada sve ovo više nema veza sa topicom al ajde..baltazar kralj off topica i baljezagrije i stvari koje apsolutno nikom nisu potrebne niti koga zanimaju još jednom je briljirao u punom sjaju ))))

aj živi bili!!!

Majke mi si kralj U potpunosti se slazemo...
Guzi se i trtji i zvuci ko' (B)Abba
Ja vise ni ne znam sta je aktuelno od te pop muzike

Ajd neko da mi preporuci nesto iz domena elektronske muzike tipa Jarre,Vangelis,TD, sto eventualno nisam cuo a da je kvalitetno jer imam utisak da jos uvek nisam poslusao sve u tom rangu...
milos is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2007, 03:33 PM   #18
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

lakše mi je kad znam da nisam jedini "lud" ovdje
Old 15-04-2007, 03:36 PM   #19
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
A i ta utopija dobrog balkanskog zezanja i "duhovno" pre "materijalnog" ce za 5 godina biti proslost za kojom se zali.

Nažalost...
Old 15-04-2007, 03:38 PM   #20
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by milos View Post

Majke mi si kralj U potpunosti se slazemo...
Guzi se i trtji i zvuci ko' (B)Abba
Ja vise ni ne znam sta je aktuelno od te pop muzike

Ajd neko da mi preporuci nesto iz domena elektronske muzike tipa Jarre,Vangelis,TD, sto eventualno nisam cuo a da je kvalitetno jer imam utisak da jos uvek nisam poslusao sve u tom rangu...
drago mi je da smo se razumjeli!!!

dobra ti je ova- (b)abba!
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules