|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]() Azijsko trziste... Uglavnom Kinezima EDIT: koji su mnogo opusteniji od nas sto se tice emocija i muzike kao zabave ili umetnosti uopste, nevezano za uzrast Last edited by InsaneEyes; 15-04-2007 at 01:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() Quote:
jadna, jadna umjetonst ako bi smo je tako mjerili isto jadna kao ona Bodlerova muza... pobogu, jedno je umjetost a drugo poslovni uspjeh!!! Ako bi tako bilo onda bi MekDonalds i Bil Gjets ušli u istoriju umjetnosti kao velikani. Kako je krenulo i kako se sve izopačilo taman će se moći kupiti titiula "priznatog umjetinka"!!! mada, to već i može!! o , bože čuješ li vapaj moj!:o :o Za mene je madona simbol izopačenosti i pada umejtonsti! . Simbol trulog zapada i katastrofalnog sistema vrijednosti! Žena u prilično ozbiljnim godima koja se sve nešto guzi, krebeči i krevelji ne bi li zaradila još koji dolar i "osvojila koje još teenagersko srce" Ako bude svijeta i vijeka i trunke uma, Madona i slični ga neće ni priviriti u "istoriju umjetnosti". Madona je umjetnica isto koliko i Ceca ili Seka Aleksić!!! A ako neko tako doživljava i toliko vrednuje umjetonst- OK! ja nemam onda šta više tu da dodam! To je meni vrlo, vrlo tragično što ljudi ovdje pljuju na naš "turbo folk" a neki bjelosvetski "turbo folk" im je kao kvalitetna muzika i umjetonst! Duboka, duboka zabluda! To što je Madona zgrnula lovu i slavu - samo da smo zdravo- prosto joj (im) bilo! kad već pominješ kineze i azijate.....doboro bi bilo da se malo prelista šta veliki kineski filozofi prije 3000 godina kažu o muzici i kako je doživljavaju!!! mada koga više briga za to u ovoj našoj bolesnoj eri u kome se samo cijeni novac, novac! edit- mada sve ovo više nema veza sa topicom al ajde..baltazar kralj off topica i baljezagrije i stvari koje apsolutno nikom nisu potrebne niti koga zanimaju još jednom je briljirao u punom sjaju ![]() aj živi bili!!! Last edited by balthazaar; 15-04-2007 at 01:26 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kineska opera i Japansko Kabuki pozoriste od pamtiveka su karakteristicni po ne tako drasticnom razdvajanju "Umetnosti" i "Zabave" To je moja poenta iz predhodnog posta... opusteno ![]() now playing: Madonna - Burning Up ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() Quote:
ma opušteno sasvim ![]() ![]() uživajte ! poz!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
ljudi,odmorite se od muzike ! poblesavili ste skroz naskroz ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A i ta utopija dobrog balkanskog zezanja i "duhovno" pre "materijalnog" ce za 5 godina biti proslost za kojom se zali. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Majke mi si kralj ![]() Guzi se i trtji i zvuci ko' (B)Abba ![]() Ja vise ni ne znam sta je aktuelno od te pop muzike ![]() Ajd neko da mi preporuci nesto iz domena elektronske muzike tipa Jarre,Vangelis,TD, sto eventualno nisam cuo a da je kvalitetno jer imam utisak da jos uvek nisam poslusao sve u tom rangu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
lakše mi je kad znam da nisam jedini "lud" ovdje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() Quote:
dobra ti je ova- (b)abba! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako opisati zadatu temu? | VladaB | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 10 | 05-02-2008 02:36 AM |
Opste teze na temu produkcije.. | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 68 | 04-05-2007 06:42 PM |
Opste teze na temu produkcije.. | Arthur | Razno | 35 | 01-01-1970 01:10 PM |