|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 | |
Mason
|
![]() Quote:
Ali staviti mp3 u projekt... mozda i moze neki grom, kisha, ili tako nesto... nisam probao, a i ne zelim bas da probam, jer pored degradiranja u startu (mp3 kompresijom), cesto taj kanal ceka eqalizacija, kompresija i druge metode koje koristimo u mixu... ne znam bas kako bi mp3 to podneo... Pretpostavljam da ne bas sjajno... nisam probao, a i zasto bih?
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Znate sta ljudi, ja imam neku svoju posebnu tehniku i nacin rada i to tako da slusam gotov projekat i dok on istovremeno ide, na nekom plejeru preslusavam neke druge zvukove koje hocu da ubacim i to tako listam brzo dok mi to ne legne po ukusu...Inace sam sve akai diskove prebacio na komp u Kontakt formatu koje sam pre toga konvertovao, tako da su u ustvari WAV zvukovi u pitanju, a ne AKAI format, koji naravno Windows ne vidi.....Pre otprilike par godina, licno sam se obratio programerima is Where is this, da im dam predlog da daju podrsku za Akai format, jer bi to obradovalo mnoge muzicare, ali nisam nikakav odgovor dobio od njih...mozda zato sto me nisu ozbiljno shvatili...
![]() Last edited by Mogli; 21-03-2007 at 04:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ma kupi nekoliko HD brzih i napravi sekcije "gitare", solo instrumenti itd. itd.
trebace ti par dana ali lakse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Administrator
|
![]() Quote:
256kbit/s je na granici cujnosti. Veoma mali broj ljudi, i to u strogo kontrolisanim uslovima i najcesce sa slusalicama moze da primjeti razliku, tako da se ista moze zanemariti u vecini slucajeva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
nacuh nesto da je onaj flac format bolji od mp3-a ... izvinjavam se ako offtopic-ujem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Mason
|
![]() Quote:
Dragi @ Blagi Boze, dal' je moguce da se uopste razgovara na ovu temu? ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Ukratko... neke stvari trpe kompresiju, a neke i minimalnom kompresijom gube puno. Generaliziranje vodi u uvjerenja, a uvjerenja su temelji religije. U praksi se nishta ne desi dva put na isti nachin pa tako ni mp3 nie izuzetak.
![]() |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ZNao sam da postoji program koji meni treba i sad i sve vas obavestavam o njegovom postojanju - On se zove Audio Finder!!
![]() http://www.icedaudio.com/ ......joj tek sad vidim da je to za MAC...... Last edited by Mogli; 26-04-2007 at 11:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Obrada semplova | Zid | Audio Software | 20 | 26-07-2006 10:12 AM |