| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  05-03-2007, 10:03 AM | #11 | |
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 
				 |  Re: SAE Athens. Quote: 
 pa niko te ne moze nauciti da produciras!!! ni za godinu ni za pet ili deset...to se ne predaje u skoli!! mozes da naucis da postavis mikrofon, usnimis nesto, povezes efekat ili kompresor, otvoris Pro Tools itd.. produkcija je kreativna stvari i to se tesko uci ako nemas "zicu" vec u sebi. U skoli te provedu kroz sve..koliko zapamtis i naucis, to je do tebe! Neko ne nauci AMA BAS NISTA! Znam ih puno.... A sto se tice garancije da ce ti sertifikat nesto pomoci - nema je! Kod nas (u Srbiji, ne znam) ali preko - UZ MNOGO SRECE, mozes da dobijes da kuvas kafu, cistis studio i javljas se na telefon jedno 6-12 meseci pre nego sto te puste DA SEDIS u studiju za vreme sessiona. Sa smestajem,prevozom i klopm ce te izaci preko 12-15.000 Eura sigurno!!! Za te pare kupi Mac G5 i neki softvare i sedi kuci i radi!!! Pre ce da bude nesto od toga,,, pozdrav | |
|   |   | 
|  05-03-2007, 11:24 AM | #12 | ||
| Member Join Date: Nov 2005 Location: ?abac 
				 |  Re: SAE Athens. 

Dobio sam mail iz Atine.. Quote: 
 Koliko sam razumeo predavanja su na Grckom.. Quote: 
 Problem je sto ja znam da sebi ne mogu da priustim SVOJ studio,nikad..Mogu neku home varijantu,ali nesto vise nema sanse..Zato kontam,odes,naucis i dobijes diplomu i onda radis u nekom dobrom studiju itd... | ||
|   |   | 
|  05-03-2007, 01:08 PM | #13 | 

bacanje para - a nema NIKAKVE garancije. U (dobar) studio niko nece da ti da da radis nesto, ako nemas veliko iskustvo....a to u skoli neces steci!! Od diplome se niko ovajdio...(mislim snimateljske!) | 
|   |   | 
|  05-03-2007, 01:21 PM | #14 | 

Pa cekaj, reci mi onda zasto uopste onda postoji SAE?
		 | 
|   |   | 
|  05-03-2007, 01:25 PM | #15 | 

Ja kontam da je to super prilika da radis na najsavremenijim spravama i da steknes iskustvo koje kod kuce uz mac i softvare ne mozes! Kazem da je mnogo skupo,posebno za nase uslove,ali ne mogu bas da se slozim sa ovim sto ti pises.. | 
|   |   | 
|  05-03-2007, 01:36 PM | #16 | 

Sta ti vredi sto ces da se upoznas sa spravama (SSL, Pro Tools itd) kad ih kuci neces imati da radis sa njima? Koliko u Beogradu ima SSL studija? U Engleskoj (samo) godisnje diplomira 4-5.000 ljudi iz raznih skola za snimanje - a pojave se 2 -3 RADNA MESTA u istoj godini. Skole su biznis!! Covek koji ih drzi, okrece veliku lovu, a sta ce i gde ce studenti, to nije njegov problem. kapitalizam...bato! Veliki studiji se zatvaraju brze nego ikad do sad...ima hiljade ljudi koji bi tu radili i za dzabe...sve je prezasiceno, sto ljudima, sto muzikom. Ja bi ozbiljno razmislio pre nego sto bi potrosio pare na skolu tog tipa... dosta vise od mene.. | 
|   |   | 
|  05-03-2007, 03:48 PM | #17 | 
| Member Join Date: Feb 2005 Location: Tenerife 

Poslusaj chika Medjeda, za te pare kupi opremu i radi....
		 | 
|   |   | 
|  05-03-2007, 05:15 PM | #18 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2006 Location: Novi Sad 
				 |  Re: SAE Athens. | 
|   |   | 
|  05-03-2007, 10:48 PM | #19 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2004 Location: Kragujevac 

bolje ti je da jos malo dodas i zavrsis skolu za pilota..Ozbiljan sam...Tu bi mogao da namlatis pare i onda kad se penzionises,otvoris svoj studio i eto..    | 
|   |   | 
|  06-03-2007, 07:30 AM | #20 | 

Gde brate,plasim se visine..      | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 |