Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-02-2007, 12:49 PM   #11
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Default Re: Narodnjacki vst-ovi

Ne bih da zaradim ban

Malo trazi na google-u i nacices sigruno...
Tribal_kg is offline   Reply With Quote
Old 26-02-2007, 09:55 PM   #12
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Quote:
Originally Posted by player View Post
Pa ucitaj ih u giga studio ili Kontakt pa ih sredi malo....nasao si bar nesto-trazi dalje.Od tih 30-tak semplova harmonike koliko ih imas tamo mozes nesto da iscackas. Konvertovao sam ih i za Motif....i mogu pristojno da zvuce.
Jel ti nije problem da odsviras nesto pa da okacis da ja cujem kako to zvuci?Nista spec,10-ak sec.,samo da cujem kako to zvuci kod tebe!Bio bih ti veoma zahvalan

Inace,imam i World Traveler i kad otvorim cd extract sve je super,semplovi se cuju bas dobro ali kad ih konvertujem onda ne lici ni na sta...Probao sam sve formate i manje vise je ista situacija..Ocigledno je da tu negde postoji problem.

Last edited by idekius; 26-02-2007 at 10:13 PM.
Old 27-02-2007, 04:02 PM   #13
player
Member

Quote:
Originally Posted by Tribal_kg View Post
Inace,imam i World Traveler i kad otvorim cd extract sve je super,semplovi se cuju bas dobro ali kad ih konvertujem onda ne lici ni na sta...Probao sam sve formate i manje vise je ista situacija..Ocigledno je da tu negde postoji problem.
...kako mislis-" ne lici ni na sta"?Desavalo mi se da semplovi pri konvertovanju u neki drugi format promene odredjene parametre(atack,release..),znaci da se ne javlja odmah po pritisku dirke ili da ima suvise veliki "rep" ....ako na to mislis to se da srediti i u kontaktu i u giga.Ako taj world traveler imas kao akai disk ne moras ga konvertovati u cd xtract-u .Ubaci disc u cd-rom i otvori ga u giga studiju....
player is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2007, 04:07 PM   #14
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Ne znam kako bih definisao to "ne lici ni na sta"...Zvuci kao soundfont od 1.5 mb i koji sadrzi 200 preseta...Videcu da uploadujem isecak..Jednostavno,promeni se boja instrumenta...Unisti zvuk.

Probacu i tu varijantu da uploadujem u giga studio..
Old 27-02-2007, 04:14 PM   #15
player
Member

Mnogi od tih semplova su sa vise "layera"- nivoa dinamike(nisam siguran da li je to slucaj sa world trav.),znaci moze da se desi da si cuo ton u cd xtract-u koji je u layeru sa max. dinamikom a ti na klavijaturi svirao sa manjom dinamikom....ili je mozda velocity klavijature podesen na max ili fiksni velocity..ili....u tom slucaju neces ni cuti sve tonove iz odredjenog sempla....
.....uh....jel nisam bio konfuzan?
player is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2007, 04:21 PM   #16
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Pa,nisi

Ne verujem da je to ali,sta znam,ne iskljucujem ni jednu mogucnost.Imao sam i pre problema kad sam konvertovao akai diskove...Posveticu malo vise vremena svemu tome pa cu javiti rezultate...Sigurno negde postoji problem,a nadam se da cu ga naci....

Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules