|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Ne bih da zaradim ban
![]() Malo trazi na google-u i nacices sigruno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Inace,imam i World Traveler i kad otvorim cd extract sve je super,semplovi se cuju bas dobro ali kad ih konvertujem onda ne lici ni na sta...Probao sam sve formate i manje vise je ista situacija..Ocigledno je da tu negde postoji problem. ![]() Last edited by idekius; 26-02-2007 at 10:13 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
...kako mislis-" ne lici ni na sta"?Desavalo mi se da semplovi pri konvertovanju u neki drugi format promene odredjene parametre(atack,release..),znaci da se ne javlja odmah po pritisku dirke ili da ima suvise veliki "rep" ....ako na to mislis to se da srediti i u kontaktu i u giga.Ako taj world traveler imas kao akai disk ne moras ga konvertovati u cd xtract-u .Ubaci disc u cd-rom i otvori ga u giga studiju....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam kako bih definisao to "ne lici ni na sta"...Zvuci kao soundfont od 1.5 mb i koji sadrzi 200 preseta...Videcu da uploadujem isecak..Jednostavno,promeni se boja instrumenta...Unisti zvuk.
Probacu i tu varijantu da uploadujem u giga studio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Mnogi od tih semplova su sa vise "layera"- nivoa dinamike(nisam siguran da li je to slucaj sa world trav.),znaci moze da se desi da si cuo ton u cd xtract-u koji je u layeru sa max. dinamikom a ti na klavijaturi svirao sa manjom dinamikom....ili je mozda velocity klavijature podesen na max ili fiksni velocity..ili....u tom slucaju neces ni cuti sve tonove iz odredjenog sempla....
.....uh....jel nisam bio konfuzan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Pa,nisi
![]() Ne verujem da je to ali,sta znam,ne iskljucujem ni jednu mogucnost.Imao sam i pre problema kad sam konvertovao akai diskove...Posveticu malo vise vremena svemu tome pa cu javiti rezultate...Sigurno negde postoji problem,a nadam se da cu ga naci.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|