|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
I mene zanima da li postoji nesto za Audiophile 192??? Da nije VST...(radim u reasonu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam kako je kod M-Audio kartica ali probaj da to sredis rutiranjem signala. Mora da radi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
directe i koki: ako ti kartica nema Mixer Application ili neku drugu varijantu za rutiranje signala, onda neces moci da koristis analyzer, ja na smrdljivom presonus firepodu ne mogu da koristim pinguin(zato sto ne mogu da posaljem signal na pinguin sa kompa) ali zato mogu inspector xl kao vst aplikaciju iz fruity-a ili wavelab-a, ili bilo kog daw..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
na macintoshu imam NuGen Audio Visualiser i uspio sam da ga osposobim tako sto sam povezao stereo chinch kablom jedan od 2 izlaza sa M-Audio Firewire Audiophile kartice na imput...
dali postoji drugi nacin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Kao cisti frekfentni analajzer nenad*ebiv mi je PAS spectrum analyzer v3.5(starija verzija).Od svih koji sam probao najprecizniji,najbrzi i najpregledniji.
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
^^bravo. mada i wavesov paz kida. ima sve što mi treba.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |