|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
@rhino: napisao sam u ostatku txta.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() RTFM ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
e vish.. to nesam znao..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Psiho
|
![]()
Nevjerojatno - znam! ...ali to se nalazi medju prvih 10 stranica manuala.
![]() Interesantno - kad ljudi kupe neshto skupo onda s gushtom sjednu i detaljno prochitaju upute za korishtenje skupe "igrachke". Kad im "poklonish" puno skupih igrachaka na kraju koriste samo jednu koju se mozhe svladati i bez da se chitaju uputstva za upotrebu ![]() Shto netko ne sjedne u mlazni avion i ne poleti bez da pogleda uputstva... To bi vrijedilo vidjeti... barem slijetanje ![]()
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
hahaah.. potpuno si upravu.. samo, problem je shto sam imao 300 nekih tutorijala koji su, realno, govna.. jbt, bukvalno sam se osecao kao da koracham u nazad.. znam ja sve osnove.. i sve shto je bitno... samo sam zaboravio hotkey-eve.. chak i one koje sam znao..
![]() jel ima neko da okachi samo hotkeyeve? ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Shiva slazem se sto posto... Kolko je to istina.. Al ja svejedno procitao dobar dio manuala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|