|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Meni ovo radi bolje nego Waves SSL Stereo Comp...Pa i ti Alavuce mislio sta god, cuo si da su moje metode efektne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
meni takođe odlično radi iako sam elektroničar a probao sam i na pojedinačnim kanalima.Jedino što mi posle svih kompresora koje imam na LM ovo ni ne treba.
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
sad odoh u offtopik ali molim te reci mi koji je po tebi dobar kompresor za nasu vrstu muzike. zanima me sta od plagova, a i pravi neki mozes da spomenes
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Sony Oxford Dynamics, URS Classic Compressor , cak i API 2500
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
brate , sto pijes toliko vode ????? :]]]]] bas ti je kool fora kad odes da pijes vode u toku sna skoknes i do rumskog :]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
hah.. istina nishta od starijih sprava ne shljaka "dobro" sa elektronikom.. tachnije, sporije hvataju kompresori itd.. ali daleko da ne bi mogla da se nadje primena u hip hopu, rnbu ili elektronici.. za neke finije instrumente, recimo.. nisam josh stigao da isprobam, ali javljam utiske chim ugrabim vreme.. p.s. i naravno da je sve stvar ukusa.. ja ne mogu da svarim da mi ssl bus comp bleji na masteru.. al jan je odushevljen njim..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Sto ste zapeli toliko za kompresore
![]() Bolje koristite limitere Steta samo sto ih ima malo...puno manje nego kompresora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
mislim da u muzici koju mi elektronicari radimo ovi limiteri su neupotrebljivi, to ja mislim, ali compress mode koji je na 2:0 ratio, radi super...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Indigo Redback Limited Edition | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 21-05-2008 11:24 PM |