|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Obrati pa?nju da si ?atro postavio pitanje, a tehnički ?ta god ti je neko predlo?io, ti si već unapred znao i da li ti to odgovara i kako zvuči. Pa ?to onda pita? kad već zna? sve?
![]()
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ja i dalje verujem da bi ti najbolje pasovao d-sonic. EMG 81 je takodje dobar za to sto hoces... ali skup
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Seymour Duncan Invader?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() inace u skorije vreme treba da zamenim ove moje krsh magnete sa Evo - bridz, Jem singl - mid, i Paf Pro - nek mislim da ce to biti do jaja spoj za moju gitaricu ![]() poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
evo sada se setih da je mozda i Satch koristio neki Paf, i evo iskopah, to je onaj model JS 1000 BTB
dakle: COLORS BTB Burnt Transparent Blue SPEC neck type JS neck body Basswood body fret W/6105 frets bridge Edge Pro bridge neck pu DiMarzio? Paf Pro? (H) neck pu bridge pu DiMarzio? Fred? (H) bridge pu ja sam ti za Paf Pro i govorio samo za neck, no mozda to nisam napisao ![]() inace imao sam Paf Pro u prosloj gitari i tamo je zvucao super... nemam pojma, odes u neku radnju i pitas sta koji magnet radi u kom drvetu i odlucis sta ti je najbolje.... realno nikada neces znati 100% kakav ces zvuk dobiti, ono mozda taj magnet bude zvucao na tvojoj gitari lose, a na nekoj do jaja... zavisi, sve je to kocka ![]() poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
koji single coil emg-ev staviti između 81&85? Recimo za sviranje na clean-u (da zvuči više akustično), naravno aktivni!!!!????
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Neznam da povezem miksetu i efekte, Pomoc | djurko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 15-10-2008 09:05 AM |
Neznam da li smijem.. ali... gs3 je tu! Navali! Update 1610. | korg | Audio Software | 23 | 19-10-2004 07:27 PM |