|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Ja sam bio u kontktu jedno vreme sa Gary Garritan-om, vlasnikom tih produkta jer sam clan njegovog veoma aktivnog foruma na kome imate besplatan kurs za orekestriranje i kompoziciju..
www.northernsounds.com/forum Ja licno ima GPO, Garritan personal orchestra, i jedan od problema sa zvukom kod ovakvih programa nastaje jer je Modulation wheel(tocak za modulaciju) po defaultu na nuli. Za piano je k, ali da bi culi ostale instrumente morate da povisiti. Semplovi su k, ali za cenu su fantasticni.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
halion:kontakt = 1:1 po mom misljenju ... testirao tj instalirao (posle 1000 godina odbijanja) sam jedno i drugo halio bi vise koristo kao drum library dok kontakt ostalo .
Nego cini mi se da se ljudi (ovde) zalepe za jedan program/VSTi/Eq/ sta god i to je to , gde je ta kreaticvna sirina ??? nego jedno malo off pitanje cemu blacenje preseta ??? zar to oduvek nije bila neka startna pozicija ??? da nije tako ne bi smo mi imali adsr/filtere i sl. Poz ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam isto bio instalirao Garitan Jazz bIG bAND,i on sa sobom vuce njegov kontakt player...Isti taj problem sam imao dok nisam izvalio to sa wheelom..Medjutim nije bilo jasno zasto pojedni instrumenti mogu da se sviraju samo u jednom tonu...Hocu reci konkretno duvacka sekcija...kad odsviram neki akord na klavijaturi cuje se samo jedan ton:o,i na kraju sam ga deinstalirao i sad koristim Best Service Chirs Heins Horns za duvacku sekciju,s tim sto imam problem jer mi za pojedine boje kaze "not enough physical memory,system is getting low" isti taj problem imam i sa East West Boesendorfer Grand Pianom,ni jendu boju nece da mi ocita....Masina mi je AMD Atholon(tm) 64 Processor 3000+,1.81 GHz sa 1 GB RAM-a...POMAGAJTE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
imam takvu masinu sad kod mene , i nista joj nije problem ... i to sa veoma malom latencijom nasviranu , da ti nije prljav kooler za cpu ? (glupost sorry but jebiga , u vecini slucajeva jeste tako)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Joj....kako to da proverim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
pa otvoris kuciste pogledas kooler ... u svakom slucaju ga ocisti ... ako je i dalje isti problem cackaj malo po bios-u tj daj nekome ko se razume ... ako i dalje isto ... predji na intel dual core :P
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mislim da je to pravo resenje!!!Ne znam kako kod vas ali ja stavim 8-10 Urs a10 eq-a i to mi skuca procesor,projekat pocne da mi se koci, recimo stavim Waves eq brdo i nista...Garantovano je procesor u pitanju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() Quote:
a reci kakav je kvalitet jazz and big band naspram chirs hein horns?Posto sam se je dvoumio sta da uzmem od to dvoje a ipak sam se odlucio za garritana... Last edited by lesha; 05-12-2006 at 11:21 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ljudi pomagajte... | Hepek | Audio Software | 6 | 29-07-2009 07:40 AM |
Ljudi pomagajte! | Danny Lou | Audio Software | 5 | 08-07-2009 12:11 PM |
ljudi | Arthur | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 2 | 29-04-2009 09:44 AM |
Ljudi pomagajte | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 06-09-2007 07:13 PM |