|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Idem redom nemam instaliran Battery2 vec samo Bat3. Kad otvorim projekat u kojem sam imao Battery2(sad ga nema jer ga nema) I otvorim (ilti ucitam) Battery 3 sve lepo radi i to save. ...Kod sljedeceg otvaranja tog projekta sve se lijepo ucita i kad pocne loading Mixer ucita Trlogy, Hypersonic itd..i kad dodje do Battery3 on se smrzne..mislim na Nuendo.Dakle moram resetirat PC.(ilti preko task managera Nuendo) Problem postoji jer sam na forumima uspio (moj sjajan engleski ![]() Ocito da nesto nije u ljubavi sa drugim. Evo ti link pa sam pogledaj...mozda bolje razumijes od mene...pozdrav! http://www.native-instruments.com/fo...p/t-40201.html
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Pazi sad ovo posto sam restartao PC i pokrenu projekt on opet smrznuo
kod ucitavanja Battery3.. ja lepo ugasim Nuendo u Task Manageru ..te Battery 3VST.dll.. preimenujem u Battery3 VST i on ga najnormalnije otvori.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Treba pomoch oko zvuka! | doppler_effect | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 30-09-2009 01:06 AM |
MIDI & kljava problem..pomoch! | idvi | Audio Software | 5 | 22-06-2009 08:34 PM |
Molim pomoch | loscolorados | Audio Software | 16 | 22-04-2009 03:58 PM |
Cool Edit Pro 2.0 pomoch | loadedmutha | Audio Software | 4 | 14-10-2006 06:10 PM |