|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
jel moze neko da mi okachi snimak mikrofona akg c2000b i ako moze da mi opishe malo bolje kolko je on dobar?kupio sam ga prekljuche ali mi pojachalo nije stiglo pa ne moguda ga koristim pa ako neko moze da mi okachi snimak barem...unapred hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Ako si ga vec kupio, onda nista...
![]()
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
hehehe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Pa nemam ja to...
![]() Iskreno, da te ne plasim, ali je to jedan od najgorih mikrofona koje sam ja imao prilike da cujem. Behringer B1 je dosta bolji... Cak mi se iskreno, vise svidja i akg c1000 za koji takodje mislim da je los. Cuces vec i sam. Ako si pocetnik, moci ces da se vezbas na njemu, ali neces moci da dobijes bas neki rezultat.
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
al brate kako bolji b1 i c1000 kad sam ovaj platio 250 evra a b1 koshta 90 i kao dr on je za radio stanice a ovaj je studijski i za vokale?al nema veze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U ostalom , videces i sam ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
bes mi sve, tom mic-u bas nikad nisam nisam uspeo da nadjem primenu, a pokusavao sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
...brate...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
B1
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
hmm.. imam c3000b i izvlachio sam dobre snimke.. mada, od kako sam dodao josh stvari u kolekciju, njega chuvam samo za najlon gitare i zenske bek vokale.. a i realno, zamrzeo sam ga vremenom..
do 300 eura je sve krsh, svaki na svoj nachin.. nt2a je dobar, ali problematichan, b1 mi je previshe mutan.. itd itb |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
Test 7 Mikrofona | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 122 | 03-05-2009 10:27 AM |
test mikrofona, srednja klasa, velike membrane | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 06-01-2008 10:29 PM |